Početna Broj 200 Za savršeno brijanje svaki put – Philips serija 9000

Za savršeno brijanje svaki put – Philips serija 9000

Kada je u pitanju brijanje, muškarci se suočavaju sa istim izazovom svaki dan – obrijati se što temeljnije. Muškarci tragaju za savršenim brijanjem ali takođe žele da izgledaju što bolje kako bi imali više samopouzdanja. Sa brijačem iz serije 9000, Philips je redefinisao električne uređaje za brijanje, kako bi stvorio savršeno iskustvo brijanja koje obuhvata najurednije brijanje, bez kompromisa u pogledu udobnosti ili kontrole.

Kako bi obrijali teško pristupačne oblasti gde dlake rastu u različitim pravcima, muškarci često moraju preći isti deo lica ili vrata, tokom brijanja, iritirajući kožu. Pun intuitivnih inovacija, Philips brijač serije 9000 poseduje jedinstvenu „Contour Detect“ tehnologiju, koja detektuje i prilagođava se svakoj konturi lica radi što boljeg brijanja. Uređaj takođe poseduje „V-Track“ precizna sečiva koja su specijalno dizajnirana da uhvate i iseku svaku dlaku.

Glava brijača se savija u osam različitih pravaca kako bi detektovala i pratila svaku konturu lica, radi preciznog brijanja koje brije 20% više dlaka svakim prelazom. Cena $99.99

Leave a Reply