Početna Broj 194 Zlatna rezerva – APC M3 Mobile Power Bank

Zlatna rezerva – APC M3 Mobile Power Bank

blank
ATV & NAUTICA ATV

Koliko vam se puta dogodilo da vas je baterija telefona „izdala“? Da ste morali da užurbano odradite nešto na svom mobilnom aparatu, kako biste bili korak ispred nemilosrdne skale koja pokazuje procenat baterije? Da ste želeli da snimite dragocene trenutke, da bi kamera otkazala poslušnost u najbitnijem momentu? Ili ste znali da vam stižu važne poruke ili mejlovi, koje niste mogli da pogledate jer je baterija vašeg telefona ispražnjena?

Sa druge strane, ljudska taština je jednim delom uzrok, i to treba priznati. Svi želimo ultra-tanke, dizajnerski besprekorne i dopadljive telefone, što podrazumeva da proizvođači imaju ograničen prostor na raspolaganju, pa posežu za solomonskim rešenjem u vidu implementiranja manjih baterija. Svi znamo da bi autonomija mogla biti značajno bolja sa duplo većim baterijama, ali niko više ne želi da pristane na „ciglu u džepu“, zar ne? Zbog toga se kapacitet većine današnjih baterija u telefonima kreće u rasponu od 2500 do 3200 mAh.

ATV & NAUTICA 2020

blank

Upravo to objašnjava veliku popularnost mobilnih power bank uređaja. Prepoznavši potrebu korisnika za ovakvim dodatkom, veliki broj proizvođača je ponudio svoju interpretaciju, a među njima i čuveni APC. Njegov M3 Mobile Power Bank nudi više dobrih osobina, a pre svega na listi je, možda pomalo neočekivano, izrazita praktičnost. Oblik i dimenzije su takvi da je nešto kraći i deblji od većine modela kapaciteta sličnog njegovom (3000 mAh), tako da lako staje u svaki džep ili torbicu. Taj kapacitet je dovoljan da većini telefona obezbedi „još jedan krug“ rada, odnosno još jedno punjenje.

M3 ima LED indikatore koji signaliziraju koliko je kapaciteta preostalo. APC ne bi bio to što jeste da nema i neke specifične stvari – recimo, istovremeno je moguće i punjenje telefona preko mobilne baterije, ali i same mobilne baterije, a tu je i mogućnost automatskog prekida punjenja kada je baterija napunjena. Na samom kraju, odlična aluminijumska izrada je za svaku pohvalu. Ukoliko spadate u osobe koje ne žele da budu prepušteni na milost i nemilost internoj bateriji, APC M3 PowerBank predstavlja odlično i pristupačno rešenje koje otklanja glavobolje i stalno traganje za kompromisima.

Leave a Reply