Početna Broj 208 Zlatna sredina – Samsung Galaxy S10

Zlatna sredina – Samsung Galaxy S10

Ni najmanji, ni najveći, već taman za šaku prosečnih dimenzija

blank
ATV & NAUTICA 2020

Deseta generacija najboljeg telefona za najširu populaciju by Samsung je napravljena tako da ne može da omane. Po prvi put imamo tri telefona u S seriji, kako bi svako našao nešto za sebe. U najkraćem, razlika između S10e, S10 i S10+ je u veličini, no Samsung se pobrinuo da ubaci još po neku razliku.

Za početak smo odabrali srednji model, ekrana dijagonale 6,1 inča. Po dimenzijama je najbliži S7 edge, ali s ekranom većim za 0,6 inča (po dijagonali). Na osnovu ovog, možemo preporučiti svim vlasnicima S7 edge (telefon godine sad već davne 2016.) da pređu na S10, jer su razlike u veličini minimalne, a u međuvremenu se mnogo toga promenilo i poboljšalo, tako da više nema razloga da se držite starog telefona. Može da vam postane rezervni.

ATV & NAUTICA 2020

Od Telenora smo dobili na test model u plavoj boji. Kako su nam obećali, oni će biti ekskluzivni s prelepom Prism Blue poleđinom. Sve boje imaju srebrni aluminijumski okvir i crnu prednju masku. Staklo napred i pozadi je očekivano, i isporučeno. Napred je šesta verzija GG, a nazad peta. Ako ga budete pazili, slabe su šanse da ga polomite i/ili ogulite. Mada, ako se baš baš potrudite, možda i uspete.

Plava pozadina vredi da bude viđena, te bi bila prava šteta da je sakrivate nekom maskom od 1 EUR sa AliExpressa. Vredi da se potrudite i da budete dobri prema vašem ljubimcu, za kojeg niste ni svesni da je odavno od ljubimca postao vlasnik.

Hint: vi ste postali njegov ljubimac, a on upravlja vama.

Leave a Reply