Deseta generacija najboljeg telefona za najširu populaciju by Samsung je napravljena tako da ne može da omane. Po prvi put imamo tri telefona u S seriji, kako bi svako našao nešto za sebe. U najkraćem, razlika između S10e, S10 i S10+ je u veličini, no Samsung se pobrinuo da ubaci još po neku razliku.

Za početak smo odabrali srednji model, ekrana dijagonale 6,1 inča. Po dimenzijama je najbliži S7 edge, ali s ekranom većim za 0,6 inča (po dijagonali). Na osnovu ovog, možemo preporučiti svim vlasnicima S7 edge (telefon godine sad već davne 2016.) da pređu na S10, jer su razlike u veličini minimalne, a u međuvremenu se mnogo toga promenilo i poboljšalo, tako da više nema razloga da se držite starog telefona. Može da vam postane rezervni.

Od Telenora smo dobili na test model u plavoj boji. Kako su nam obećali, oni će biti ekskluzivni s prelepom Prism Blue poleđinom. Sve boje imaju srebrni aluminijumski okvir i crnu prednju masku. Staklo napred i pozadi je očekivano, i isporučeno. Napred je šesta verzija GG, a nazad peta. Ako ga budete pazili, slabe su šanse da ga polomite i/ili ogulite. Mada, ako se baš baš potrudite, možda i uspete.

Plava pozadina vredi da bude viđena, te bi bila prava šteta da je sakrivate nekom maskom od 1 EUR sa AliExpressa. Vredi da se potrudite i da budete dobri prema vašem ljubimcu, za kojeg niste ni svesni da je odavno od ljubimca postao vlasnik.

Hint: vi ste postali njegov ljubimac, a on upravlja vama.

1
2
3
4
OCENA TESTIRANJA
TECH
LIFESTYLE
CENA
Prethodni tekstNOVUS predstavlja zadivljujući električni motocikl od ugljeničnih vlakana
Sledeći tekstLawn Mower 2.0 je trimer za sve vaše potrebe koje se tiču muškog uređivanja „tamo dole“
zlatna-sredina-samsung-galaxy-s10Samsung Galaxy S10 je napravio novi referentni telefon, koji će svi drugi gledati da dostignu.

Leave a Reply