Početna Home 3D fitnes skener – Naked 3D Fitness Tracker

3D fitnes skener – Naked 3D Fitness Tracker

Momacki auto – Infiniti HEADER

Ogledalo Naked je vaš novi savetnik za zdravo telo. Skenira vas pomoću Intel 3D Depth senzora, RealSense tehnologije i infracrvenih zraka (slično kao Xbox Kinnect), izračunava obim struka, ruku, nogu i ima bolji uvod u vaše zdravstveno stanje nego da samo izmerite težinu, što radi na klasičan način, jer postolje na kojem se rotirate dok vas ogledalo skenira je ujedno i vaga. Preko aplikacije upoređuje koliko ste se promenili od prošlog skeniranja, koliko ste izbacili masti, a dodali mišića. Umesto suvoparnih brojeva daje grafike i prikazuje koji deo tela je doživeo promene i kolike su.

Ne morate se skenirati goli, dovoljno je da ste u donjem vešu, mada je bolje da osetljivi delovi (pre svega stomak) budu vidljivi skeneru.

10 saveta Instagram IN PAGE

Iza stakla se krije Atom X5 procesor, a pomoću 2 GB RAM i 8 GB fleš memorije obrađuje informacije sa skenera. Za komunikaciju sa vašim ličnim telefonom, podržani su iOS i Android operativni sistemi. Vaga meri do 150 kg, puni se bežično kada je stavite ispod ogledala, koje je pak priključeno na struju.

Leave a Reply