Početna Home AEG Electrolux UltraCaptic Compact & Go usisivači

AEG Electrolux UltraCaptic Compact & Go usisivači

ATV & NAUTICA 2020

UCOrigin

Pražnjenje usisivača, sa kesom ili bez nje, je jedna od najmanje privlačnih poslova. Novi UltraCapticima Compact & Go sistem koji nas obaveštava da nabija prašinu pre pražnjenja i za prosto kontrolisano odlaganje nabijene prašine, obezbeđujući ne samo moćno usisavanje ,već čistije i lakše pražnjenje usisivača.

ATV & NAUTICA 2020

AEG Electrolux UltraCaptic ima snažno usisavanje koje će vam pružiti brže i besprekorne rezultate . Usisivač dolazi sa inovativnim Aeropro Silent usisnikom koji je optimizovan da pruži precizno i moćno čišćenje različitih površina. Usisivač sadrži dodatke kao što su četka, dodatak za usisavanje po ne baš pristupačnim mestima i dodatak za usisavnje po nameštaju.

UCAllFloorje napredna tehnologija unutar usisivača koja stvara ciklonsko odvajanje prašine koja se zatim odlaže u kontejner za prašinu. Lagana AeroPro teleskopska cev od aluminijuma sa velikim poprečnim presekom,koja ima glatke i široke vazdušne kanale omogućava optimalno strujanje vazduha, vrhunske performanse i smanjenje buke. Pored toga specijalno dizajnirane AEG četke ,koje su bočno zakošene, obezbediće temeljno čišćenje ivica.

UCDeluxe

The Compact & Go usisivač ima ergonomski, meku i tanku dršku, AeroPro Ergo , pružajući odličnu kontrolu i lakoću rada. Takođe je opremljen sa vodećim, HEPA 13, alergijskim filterom, koji može da se pere, i koji zadržava čak i najmanje čestice a izbacuje samo šist vazduh.

UCAnimal

Lak za manevrisanje, UltraCaptic ima mekane točkove, i može stajati u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Isporučuje se sa 7 metara auto obrtnim i povratnim kablom, pružajući vam mogućnost radnog prostora u radijus od 10 metara.

The UltraCaptic usisivače možete kupiti u četiri osnovna modela: UCOrigin po ceni od 300 evra, UCAllFloor 330 evra, UCAnimal 360 evra i UCDeluxe 420 evra.