Početna Broj 196 Bez muke do beline uz AEG mašine za pranje veša

Bez muke do beline uz AEG mašine za pranje veša

Za sve koji žele kvalitetno pranje u kombinaciji sa održavanjem mekoće tkanine, imamo dobre vesti – AEG misli na njih

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Nije lako opredeliti se za adekvatnu veš mašinu. Ponuda je velika, postoji mnoštvo brendova, a tu su i razne bonus funkcije koje ove uređaje bele tehnike čine dramatično korisnijim, pa i efikasnijim. Recimo, mašina koja u isto vreme pere i suši veš ne samo što omogućava sušenje, već samim tim štedi prostor i potrebne elemente kućnog nameštaja. Samim tim je jasno da je klasična veš mašina, pa još u ovoj cenovnoj klasi, mora da ponudi puno.

Šta je to što AEG donosi u svojoj L7FEE48S veš mašini? Ključna stvar jeste specijalni proces pranja, koji produžuje životni vek tkanine i čini je mekom i uglačanom. Implementirana ProSteam tehnologija izravnjuje tkaninu i korišćenjem pare za brzo osvežavanje odeće čini da ona bude spremna za nošenje praktično već nakon završetka ciklusa pranja. Tu je i ProSese tehnologija koja automatski prilagođava cikluse pranja putem korišćenja senzora koji omogućavaju optimalno tretiranje odeće.

Takođe, jedna od interesantnih tehnologija radi u domenu omekšivača. To je SoftPlus, koji pomaže da omekšivač dopre do svakog dela tkanine, ne gomila se samo na pojedinim mestima, pa je samim tim učinkovitiji proces pranja, a omekšivač se ravnomerno nanosi, bez preteranog prisustva na jednom delu odeće, a sa manjim prisustvom na drugom delu odeće.

Sve to, uz standardno energetski efikasne motore, omogućava da se AEG mašina izdvoji iz konkurencije. U ove prednosti se korisnik uveri tek nakon pranja, ali su više nego evidentne. Tu je i veliki broj programa za pranje, radi optimalnog prilagođavanja potrebama korisnika i konkretnom rublju. Mašina radi prilično tiho, tako da će i sa te strane korisnici (a i njihove komšije) biti mirni i zadovoljni.

Kada se sve sabere i oduzme, više je nego jasno da AEG L7 može ponuditi veoma puno. Pride, sama mašina se stara o optimalnom pranju, te implementirane tehnologije lišavaju korisnika razmišljanja i brige. Zbog toga se radi o veoma kvalitetnom proizvodu koji korisnicima olakšava mozganje i ratosilja ih svih vrsta briga i razmišljanja, štedeći vreme i, što je najvažnije, donoseći vrlo efikasno i kvalitetno pranje odeće.

AEG L7FEE48S karakteristike:
Energetski razred: A+++
Broj obrtaja centrifuge: 1400 obr/min
Učinak ceđenja: B
Kapacitet: 8 kg
Nivo buke: 51 dB / 75 dB
Posebni programi: 11
Odloženi start: Da

Cena: 99.990 RSD
Kontakt: www.electrolux.rs

Leave a Reply