Početna Broj 196 Bez muke do beline uz AEG mašine za pranje veša

Bez muke do beline uz AEG mašine za pranje veša

Za sve koji žele kvalitetno pranje u kombinaciji sa održavanjem mekoće tkanine, imamo dobre vesti – AEG misli na njih

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Nije lako opredeliti se za adekvatnu veš mašinu. Ponuda je velika, postoji mnoštvo brendova, a tu su i razne bonus funkcije koje ove uređaje bele tehnike čine dramatično korisnijim, pa i efikasnijim. Recimo, mašina koja u isto vreme pere i suši veš ne samo što omogućava sušenje, već samim tim štedi prostor i potrebne elemente kućnog nameštaja. Samim tim je jasno da je klasična veš mašina, pa još u ovoj cenovnoj klasi, mora da ponudi puno.

Šta je to što AEG donosi u svojoj L7FEE48S veš mašini? Ključna stvar jeste specijalni proces pranja, koji produžuje životni vek tkanine i čini je mekom i uglačanom. Implementirana ProSteam tehnologija izravnjuje tkaninu i korišćenjem pare za brzo osvežavanje odeće čini da ona bude spremna za nošenje praktično već nakon završetka ciklusa pranja. Tu je i ProSese tehnologija koja automatski prilagođava cikluse pranja putem korišćenja senzora koji omogućavaju optimalno tretiranje odeće.

Samsung 50 godina

Takođe, jedna od interesantnih tehnologija radi u domenu omekšivača. To je SoftPlus, koji pomaže da omekšivač dopre do svakog dela tkanine, ne gomila se samo na pojedinim mestima, pa je samim tim učinkovitiji proces pranja, a omekšivač se ravnomerno nanosi, bez preteranog prisustva na jednom delu odeće, a sa manjim prisustvom na drugom delu odeće.

Sve to, uz standardno energetski efikasne motore, omogućava da se AEG mašina izdvoji iz konkurencije. U ove prednosti se korisnik uveri tek nakon pranja, ali su više nego evidentne. Tu je i veliki broj programa za pranje, radi optimalnog prilagođavanja potrebama korisnika i konkretnom rublju. Mašina radi prilično tiho, tako da će i sa te strane korisnici (a i njihove komšije) biti mirni i zadovoljni.

Kada se sve sabere i oduzme, više je nego jasno da AEG L7 može ponuditi veoma puno. Pride, sama mašina se stara o optimalnom pranju, te implementirane tehnologije lišavaju korisnika razmišljanja i brige. Zbog toga se radi o veoma kvalitetnom proizvodu koji korisnicima olakšava mozganje i ratosilja ih svih vrsta briga i razmišljanja, štedeći vreme i, što je najvažnije, donoseći vrlo efikasno i kvalitetno pranje odeće.

AEG L7FEE48S karakteristike:
Energetski razred: A+++
Broj obrtaja centrifuge: 1400 obr/min
Učinak ceđenja: B
Kapacitet: 8 kg
Nivo buke: 51 dB / 75 dB
Posebni programi: 11
Odloženi start: Da

Cena: 99.990 RSD
Kontakt: www.electrolux.rs

Leave a Reply