Početna Broj 185 Brzo i legalno do hit serija – Pickbox prva regionalna internet televizija

Brzo i legalno do hit serija – Pickbox prva regionalna internet televizija

Svetski hitovi tek su ugledali svetlo dana, a Pickbox je jedino mesto na kojem mogu da se gledaju legalno, prevedeno i brže nego na piratskim stranicama. Aktuelne serije i filmske klasike na Pickboxu možeš da gledaš na laptopu, računaru, tabletu, smartfonu, Samsung ili LG Smart TV-u. Pickbox trenutno ima nekoliko hiljada sati serija, filmskih klasika i crtaća, a sve je prevedeno ili sinhronizovano na 4 jezika – hrvatski, srpski, slovenački i makedonski.

24 sata nakon svetske premijere
Osim hit serija, regionalnih premijera, Disney crtaća i filmskih klasika, Pickbox donosi nove epizode serija samo 24 sata nakon svetske premijere. Za sve ljubitelje serija, koji do epizoda svojih omiljenih serija vole da dođu odmah nakon svetske premijere, Pickboxova rubrika Hotbox je pravo osveženje. Trenutno svakog ponedeljka od 21h gledaoci mogu da prate sajber detektivsku seriju Mesto zločina: Sajber, sa oskarovkom Patrišom Arket u glavnoj ulozi i političku dramu Državna sekretarka (Madam Secretary) koja nam donosi najbolje priče direktno iz Bele kuće. Posebno Hotbox iznenađenje očekuje nas 1.1. 2016. u 22:00 – ekskluzivna regionalna premijera Šerlok specijala, paralelno sa svetskom premijerom!

Kroz Hotbox su do sad prošle serije Crna lista (Blacklist), Kuća od karata (House of Cards), Doktori za seks (Masters of Sex), Seme života (Extant), Crno siroče (Orphan Black), Pod kupolom (Under the Dome), a na Pickboxu mogu da se gledaju i Vikinzi, Zvezdane staze kao i serije Fargo i Transparentno, koje su nedavno nominovane za Zlatni globus.

Pickboxova ponuda crtaća uključuje Disneyeve klasike kao što su Hrabra Merida, Princeza i žabac, 101 dalmatinac, Bambi, Snežana i 7 patuljaka, Pokahontas, Zvonar Bogorodičine crkve, Život buba i mnoge druge.

Pickbox može da se gleda na 2 ili 3 uređaja po želji, bez ikakvog ugovora. Računar (preporučuje se Chrome), mobilni, tablet ili Smart TV (Samsung i LG) idu zajedno u bilo kojoj kombinaciji. Kad se jednom aktivira, Pickbox može da se gleda u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. Lokalizovan je na jezik zemlje korisnika, a korisnik sam bira jezik titlova.

Pickbox nudi 3 načina pretplate, na mesec dana, šest meseci ili godinu dana, i to legalno, bez čekanja, bez pop-upova, bez reklama, uvek i svuda, a sve serije, filmski klasici i crtaći prevedeni su i titlovani ili sinhronizovani na 4 jezika – srpski, hrvatski, slovenački i makedonski.

Prvo je potrebno da se registrujete preko računara, Pickbox aplikacije na Samsung i LG Smart TV-u, tabletu ili smartfonu, a nakon registracije dobijate uvid u sav sadržaj koji Pickbox nudi i mogućnost gledanja najava za sve popularne serije. Pickbox možete da gledate i na mts TV u Video klubu.

Hiljade sati serija i filmova mogu da vam budu dostupni za samo 575 dinara mesečno. Naravno, pretplatu možete da uzmete i na duži period, pri čemu vas Pickbox nagrađuje. Za izbor POPULARNOG paketa, u trajanju od šest meseci, Pickbox vam poklanja mesec dana besplatnog gledanja, pa će tako od vas tražiti samo 2875 dinara. Ako se odlučite za NAJBOLJI paket, u trajanju od godinu dana, Pickbox vam poklanja čak dva meseca besplatnog gledanja i mogućnost prijave na treći uređaj, a zauzvrat traži samo 5750 dinara.

Pickbox je moguće aktivirati na nekoliko načina, uplatom preko kreditne ili debitne kartice, uplatom preko PayPala ili SMS kodom.

www.pickbox.rs

Leave a Reply