Bowers & Wilkins ima iskustva sa soundbar zvučnicima, ali ponudi ovog brenda tokom godina nedostajala je jedna ključna funkcija: Dolby Atmos. Univerzalni model od 999 dolara sa drajverima usmerenim nagore za Atmos kao i pergršt drugih zgodnih funkcija za muziku i filmove.

Unutar niskoprofilnog, uglastog kućišta nalazi se 13 drajvera koji isporučuju ukupnu snagu od 400 vati u konfiguraciji kanala 3.1.2. To uključuje tri tviter drajvera, šest drajvera srednjeg opsega, dva sabvufera i dva drajvera koji emituju zvuk nagore. U kompaniji kažu da ova kombinacija omogućava modelu Panorama 3 da funkcioniše kao samostalna postavka sa „zvukom koji ispunjava prostoriju“. Drugim rečima, smatraju da vam neće trebati dodatni bežični sabvufer pored ovog soundbara.

Panorama 3 se povezuje sa televizorom preko jednog HDMI eARC ulaza, a tu je i jedan optički port za povezivanje sa starijim modelima. Eternet ulaz pruža žičano povezivanje na internet, a AirPlay 2 i Spotify Connect nude bežično upravljanje muzikom preko telefona ili drugih uređaja. Panorama 3 ima podršku za aptX Adaptive, AAC i SBC kodeke što se tiče Bluetooth povezivanja a prateća aplikacija omogućava strimovanje muzike sa platformi Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, Tidal i TuneIn. Dodatni striming servisi će takođe vremenom biti ubačeni, kažu u kompaniji Bowers & Wilkins.

Takođe kažu da će višesobna funkcionalnost biti dostupna „ubrzo nakon predstavljanja“ što će vam omogućiti da koristite soundbar Panorama 3 u kombinaciji sa drugim Bowers & Wilkins zvučnicima u vašem domu. Ovaj soundbar ima integrisanog asistenta Alexu koja omogućava glasovne komande, a možete i da pritisnete kapacitivne dugmiće na dodir na samom zvučniku ako vam daljinski (ili telefon) nisu na dohvat ruke.

Panorama 3 soundbar je dostupan po ceni od 999 dolara. To možda deluje kao da je puno, i svakako jeste velika investicija, ali ta cena je razumna.

Prethodni tekstBRABUS, specijalizovani tjuner Mercedes vozila, sada ima sopstveni motocikl
Sledeći tekstPorsche Design Chronograf 1 je najbolji povratak u prošlost

Leave a Reply