Početna Gadgets Dostupan i siguran WiFi za sve goste! – Keezel

Dostupan i siguran WiFi za sve goste! – Keezel

Jedna od opasnosti korišćenja besplatnih Wi-Fi hot spotova jeste ta što, ako neko to poželi, može da ima pristup vašim privatnim podacima. Sve to je vrlo zbunjujuće za prosečnog korisnika, ali sada je tu Keezel koji treba da pojednostavi zaštitu vaših podataka.

Keezel je mali uređaj koji staje u džep i koji vam omogućava da se povežete na svoju virtuelnu privatnu mrežu (VPN), što je dobro iz tri razloga. Prvo, možete da zamaskirate svoju mrežu tako da vaša IP adresa deluje kao da je iz druge države, što vam omogućava da gledate neke međunarodne sadržaje (kao npr. sportske prenose ili određene Netflix sadržaje) čak i ako niste iz te zemlje. Drugo, VPN vam omogućava da kriptujete svoje privatne podatke dok ste na javnoj mreži, jer mrežu kreirate samo za svoj uređaj.

Treće, omogućiće vam da sakrijete svoje navike pri surfovanju, pa ćete moći da posećujete sajtove po želji dok ste na poslu (čak i one koje poslodavci obično blikiraju, kao što su YouTube i Facebook). Keezel u osnovnoj verziji dostupan je za $89. Pogledajte u nastavku u čemu je reč:

Leave a Reply