Početna Broj 185 Drugi svet zabave – Sony Android 4K televizori i Blu-ray Disc plejeri

Drugi svet zabave – Sony Android 4K televizori i Blu-ray Disc plejeri

Od senzacionalnog kvaliteta 4K slike i jednostavnog korišćenja Smart TV uređaja, do novog ultra-tankog dizajna i izvanredno detaljnog zvuka visoke rezolucije.

Najnoviji Sony 4K procesor X1 je zaslužan za zadivljujuću oštrinu, kontrast i boju 4K prikaza. Svaki izvor signala se precizno analizira kako bi se prikazi u standardnoj i visokoj rezoluciji pažljivo prilagodili 4K kvalitetu i istakli fascinantne detalje. Da napomenemo da je šum znatno smanjen, a kontrast dinamički pojačan za svetle i duboke, bogate crne tonove.

Istražite svet uz Android televizor
Sony televizori sa Android operativnim sistemom donose novi svet filma, muzike, fotografija, igara, aplikacija i sve to uz neverovatan kvalitet slike i zvuka. Ugrađenim mikrofonom na daljinskom upravljaču, možete da pretražujete glasovnim komandama, postavljate pitanja i upravljate televizorom, dok Google Cast omogućava brzo, zabavno i jednostavno slanje sadržaja sa telefona ili tableta na televizor.

Novi interfejs umnogome pomaže užitku u svim pogodnostima BRAVIA televizora. Takođe, daljinski upravljač, osetljiv na dodir, sa One-Flick Entarteinment sistemom vam dopušta da jednostavno pretražujete TV kanale, video snimke sa interneta, fotografije, kao i druge sadržaje.

Ultra-tanki izgled najtanjeg 4K televizora na svetu
Nova BRAVIA serija predstavlja i zadivljujući dizajn modela X90C, tankog samo 4,9mm, koji zajedno sa inovativnim zidnim postoljem izleda kao umetničko delo kada se postavi na zid. Dodatno, zvuk visoke rezolucije po prvi put se pojavljuje u ovoj seriji, a kod modela X94C i X93C. DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) povećava kvalitet dijaloga i muzike na nivo približan onom kod HD zvuka, za snažno i bogato audio iskustvo.

Unapređena zabava uz Sony Blu-ray Disc plejere
Minimalistički dizajn, prilagodljivi interfejs, stabilan prenos uživo sa naprednom bežičnom konekcijom i veliki izbor onlajn video servisa su samo neke od karakteristika novih Blu-ray Disc plejera. Inspirisani jednostavnim geometrijskim oblicima, svedenog i elegantnog dizajna, ovi plejeri odlično pristaju gotovo svakom enterijeru.

Napredna bežična konekcija sa ugrađenom MIMO (Multi Input Multi Output) tehnologijom omogućava brži i stabilniji put signala bez prekidanja, za pouzdan, nesmetan prenos u bilo kojoj prostoriji vašeg doma. Zahvaljujući Super Quick Start režimu, potrebno je manje od jedne sekunde za pokretanje plejera, dok je vreme učitavanja diska, kao i pokretanje onlajn servisa brže. Novi korisnički interfejs omogućava jednostavniju upotrebu i nudi jasan pregled aplikacija baš onako kako želite da ih vidite. Uz veliku ponudu onlajn streaming servisa, kao što su YouTube, Euro News, i druge, kao i čitave palete serija i filmova iz Sony Entertainment mreže, dovešćete vaše iskustvo gledanja na viši nivo uz oštre detalje, živopisne boje i superiorni zvuk.

Takođe, ukoliko želite da materijal sa vašeg telefona ili tableta prikažete na velikom ekranu, Sony televizori nude Screen Mirroring opciju uz pomoć koje ćete uvećati sadržaj na bilo kom povezanom HD televizoru. Plejer možete kontrolisati i preko ekrana vašeg pametnog telefona uz Sony TV SideView aplikaciju.

Leave a Reply