Ako imate partnera sa kojim praktikujete ritual zajedničkog tuširanja, onda imate sreće, jer postoji aksesoar za kupatilo koji će vam oboma omogućiti da uživate u fenomenalnom zajedničkom tuširanju bez potrebe da vodite borbu oko toga ko će držati glavu tuša.

Narode, ovo je Tandemski tuš kompanije Boona. Tandemski tuš je kupatilski aksesoar za koji niste ni bili svesni da vam je potreban. To je odlično rešenje koje se lako montira i ne zahteva nikakvu renovaciju i pretvara bilo koji standardni tuš u tuš za dvoje. To nije trajno fiksirani element i nije vam potreban profesionalni majstor da biste ga instalirali, zbog čega je savršen i za podstanare.

Tandemski tuš menja vašu postojeću glavu tuša sa dve glave tuša na oba kraja prostora za tuširanje. Posebno dizajnirani ventil vam omogućava da podesite protok vode između dve glave tuša ili da potpuno isključite protok do sekundarne glave.

U kompaniji Boona kažu da iako glave tuša dele isti izvor snabdevanja vodom, to ne dolazi na uštrb pritiska. Zahvaljujući posebno osmišljenim glavama tuša, vi i vaš partner dobićete ne samo optimizovan pritisak, već i tri podešavanja mlaza, i to široki mlaz, snažni mlaz i mlaz velike brzine.

Pored toga, tandemski tuš koristi i izolovano crevo kako bi se obezbedilo da je temperatura vode koja izlazi iz obe glave tuša ista. U standardnom paketu dobijate jednu dodatnu glavu tuša uz pretpostavku da ćete koristiti postojeću glavu tuša u vašem kupatilu.

Ako vam se sviđa ovaj proizvod, možete saznati više informacija o tandemskom tušu kompanije Boona na stranici za njihovu Kickstarter kampanju, gde možete i da donirate 249$ ili više za ovaj tandemski tuš.

Prethodni tekst911 posle 50 godina!
Sledeći tekstPrvi HONOR flegšip lansiran u Srbiji

Leave a Reply