Početna Home Ekstremno snažan blender – Bosch MaxxiMUM

Ekstremno snažan blender – Bosch MaxxiMUM

Procesor hrane pod nazivom MaxxiMUM kompanije Bosch rezultat je 60-godišnjeg iskustva ove kompanije u proizvodnji visokokvalitetnih uređaja ove vrste. MaxxiMUM ima poboljšani 3D Planetary sistem za mešanje, sa istovremenim mešanjem u 3 pravca, motorom od 1.6 kW koji je jedan od najjačih na tržištu i pametnim senzorom za testo koji je idealan za pravljenje svih vrsta testa – od gustog hlebnog do laganog šupljikavog testa.

Ovaj elegantni Bosch procesor hrane ima kućište od brušenog nerđajućeg čelika sa ivicama od hroma, koje se savršeno uklapa sa činijom od 5.4 litra i raznim priključcima.
Bosch MaxxiMUM ima funkciju EasyArm Lift koja vam omogućava da podignete ruku miksera jednim pritiskom dugmeta, a tu je i mogućnost podešavanja 12 brzina.

Kada je potrebno da dodate sastojke kroz veliki levak, uređaj prestaje sa radom. Dodavanje umaka, kremova, sosova, kao i vađenje testa je lako i bezbedno, zahvaljujući dobro postavljenim drškama i grliću na činiji. Automatsko uvlačenje kabla obezbeđuje da se kabl brzo skloni, dok drška otporna na klizanje omogućava lako rukovanje.

Procesor hrane MaxxiMUM ima dodatke koji mogu da se skidaju i peru u mašini za pranje posuđa. Cena uređaja je oko € 740.

Leave a Reply