Početna BELA TEHNIKA Elegantan i prostran aspirator za čistu i svežu kuhinju – Bosch DWK...

Elegantan i prostran aspirator za čistu i svežu kuhinju – Bosch DWK 97JM20

Aspiratori su često potcenjeni članovi naših domaćinstava, pošto se svi fokusiraju na razne elemente, ali zaboravljaju šta to vredno radi u pozadini u našu korist

ATV & NAUTICA 2020

Aspiratori imaju nekoliko funkcija, ali je svakako najvažnija odvođenje svih oblika dima i pare i lišavanje kuhinje, a samim tim i mesta boravka, suvišnih i nepoželjnih mirisa. Istovremeno, u stanju je da osvetljava vaše ringle i šporet, što često ume biti od dragocene ispomoći kada se simultano priprema više jela ili neko bogato jelo sa raznim namirnicama koje je potrebno odvojeno pripremati. No, svakako je reč o jednom od najpotcenjenijih uređaja u kući u isto vreme.

ATV & NAUTICA 2020

Naime, korisnici često troše na neke druge kuhinjske elemente, pa gledaju da uštede na aspiratorima. Sa druge strane, osobe koje cene njihove funkcionalnosti će itekako znati da ih vrednuju i opredeliće se za aspiratore više klase. Jedan od takvih je i Bosch DWK 97JM20 zidni aspirator, koji svakako ne spada u grupu jeftinih, ali su mu takve i performanse i mogućnosti. Raspolaže sa dva bazična režima rada kada je odvođenje vazduha u pitanju – standardan i intenzivan, sa 460 ili 730 kubnih metara na sat, kako bi ponudio najviše kada je to potrebno. Takođe, osim odvođenja vazduha, u stanju je da ponudi i recirkulaciju vazduha u režimu kruženja. Imajte na umu da brži protok potencijalno znači i veću buku.

Što se osvetljenja tiče, sa 2 x 1,5 W i jačinom osvetljenosti od oko 210 luksa će sasvim fino osvetliti ploču za kuvanje. Aspiratorom se može upravljati preko displeja, odnosno kontrolama osetljivim na dodir. Standardni režim ima tri stepena snage, uz pomenuti intenzivni, koji se može podesiti tako da se automatski isključuje. Filter ima stakleni poklopac, a tu je i metalni filter za masnoću. Dodatna pogodnost je što ga možete očistiti u mašini za pranje sudova, što jasno pokazuje da je Bosch mislio na sve. Najzad, ukoliko bela boja aspiratora nije odgovarajuća, je dostupan i u tamnijoj varijanti.

Bosch je pokazao da je predstavlja klasu za sebe kada su u pitanju uređaji za domaćinstvo. Aspirator je izuzetno funkcionalan, a pri tome je zadržana doza spone sa svetom pametnih domaćinstava i prilagodljivosti za različite režime upotrebe. Od nas – najviše ocene!

Leave a Reply