Početna Home Epson: Jače, svetlije i kvalitetnije projekcije

Epson: Jače, svetlije i kvalitetnije projekcije

Panasonic TV

Kompanija Epson predstavlja je novu seriju projektora sa snažnim osvetljenjem za izvanredan kvalitet slike. Uz veliki broj novih karakteristika, ovi modeli su dizajnirani za instaliranje u auditorijumima, amfiteatrima i velikim salama za sastanke. Modeli su takođe kompatibilni sa sočivima iz Epson EB-G5 serije, te su idealni i za poslovna okruženja koja žele da pređu na bolje instalacione projektore.

Serija uključuje modele EB-G6650WU, EB-G6550WU, EB-G6450WU, EB-G6250W, EB-G6050W i EB-G6350. Sve modele karakteriše veoma jako osvetljenje, od 4.500lm do 7.000lm, kao i veliki opseg rezolucija koje odgovaraju svim potrebama korisnika. Zahvaljujući Epsonovoj 3LCD tehnologiji, boje su intenzivne i verno reprodukovane, dok se sadržaj može prikazivati pod najrazličitijim ambijentalnim osvetljenjem, zahvaljujući jednako visokim vrednostima za emitovanje bele svetlosti (WLO) i svetlosti u boji (CLO). Dodatno, projektori mogu da se rotiraju vertikalno za 360 stepeni te korisnici mogu jednostavno pomerati sliku po prostoriji kako bi je podesili tamo gde im odgovara.

Svih šest modela se jednostavno podešava i koristi, zahvaljujući velikom broju instalacionih opcija kao što je poravnavanje piksela i ujednačenost boje. Ove karakteristike omogućavaju korisnicima da se, kada jednom instaliraju projektor, mogu koncentrisati na sadržaj umesto da podešavaju sliku.

Najbolji telefoni 2019