Početna Home Frižider sa uvek svežim namirnicama! – LG Multi Door frižider i zamrzivač

Frižider sa uvek svežim namirnicama! – LG Multi Door frižider i zamrzivač

LG premijum kombinovani frižider sa više vrata, model GMJ916NSHV, olakšava pristup hrani i pićima koja često koristite, uz istovremeno smanjivanje količine hladnog vazduha koji „pobegne“ iz frižidera za 41%, zahvaljujući inovativnom i vrlo pratkičnom dizajnu „vrata-u-vratima“.

LG GMJ916NSHV omogućava ogromnu uštedu energije zahvaljujući svom naprednom linearnom kompresoru sa inverterom, koji je uz sve to pouzdaniji, dugotrajniji i pravi manje buke. Ovaj model ima energetsku oznaku „A+++ -20%“, što ga čini jednim od energetski najefikasnijih frižidera na tržištu.

lg-multi-door-premium-fridge-freezer-gmj916nshv

Opremljen je LG Smart Storage sistemom, ima tanju izolaciju na zidovima što povećava njegovu unutrašnju zapreminu. Nema više ni centralnog pregradnog zida koji je tipičan za frižidere sa 2 vrata, čime se unutrašnji prostor još bolje koristi.

LG sistem Total No Frost ima i funkciju inteligentnog upravljanja vazduhom, kako bi hrana duže ostala sveža i hlađenje unutrašnjosti bilo ravnomerno. Zahvaljujući sistemu Multi Air Flow, hladan vazduh kruži kroz veliki broj otvora, što obezbeđuje efikasnije hlađenje i jednaku temperaturu u svim delovima frižidera. A jedinstveni LG Pure N Fresh sistem za filtraciju vazduha eliminiše mirise, a kroz otvore ubacuje svež vazduh, što takođe utiče na to da hrana u frižideru duže ostane sveža. Cena frižidera je oko 3300 eur.

Leave a Reply