Početna Home Huawei MediaQ M310

Huawei MediaQ M310

a
Momacki auto – Infiniti HEADER

Huawei prikazao je HUAWEI MediaQ M310 na MWC 2013. Idealan za porodice, omogućavajući da ostanu povezani, “kocka” predstavlja medij koji povezuje sadržaje iz smart telefona, tableta i televizora, čime dnevnu sobu seli u pametno doba.

Mala nenametljiva kocka, koja je svega 14mm, MediaK M310 ima visoke hardverske mogućnosti koje obuhvataju više ekrana interakcije, medij menadžment, video pozive i igrice. Quad-core procesor ARM9, omogućava MediaQ bežičnu projekciju preko HDMI veze, i zajedno sa TV ekranom i eksternom kamerom, pruža izuzetan kvalitet video poziva i omogućava povezivanje sa porodicom i prijateljima širom sveta. Njegova postojeća memorija od 32 GB može biti dodatno dopunjena Micro SD karticom

IFA 2019 IN PAGE

HUAWEI MediaQ predstavlja moćnu konsolidaciju funkcija, automatski sortira i organizuje fajlove sa računara, mobilnih hard diskova i drugih uređaja za skladištenje. HUAWEI MediaQ je prethodno instaliran sa igricama, uključujući Ducati biciklizam i Revenge II koji može da se reprodukuje korišćenjem tableta ili igračke konzole. Dodatna oprema uključuje univerzalni daljinski upravljač za učenje koji kontroliše MediaQ, Set Top Boks (STB), TV i druge digitalne uređaje, smart telefone konverzuje softverom MediaQ u miša i tastaturu kontrolora, kao i tip-Y kabl za napajanje koji omogućava povezivanje diskova za skok i mobilnog hard diska.

MediaQ M310 je po prvi put prikazan na CES-u u Las Vegasu početkom 2013. Cena i dostupnost ovog uređaja će biti uskoro objavljena.