Početna Home Izbrušeni dijamant – Siemens EQ.8 aparat za kafu

Izbrušeni dijamant – Siemens EQ.8 aparat za kafu

Panasonic TV

Izrađena od izuzetnog brušenog nerđajućeg čelika sa plavim TFT ekranom. EQ.8 potpuno automatski aparat za kafu pripada popularnoj Siemens EQ seriji aparata, koja uključuje i Siemens EQ.7 coffee centar i Siemens macchiato Plus kao i EQ.5. EQ.8 je potpuno automatski aparat za kafu koji vam nudi upečatljiv dizajn, sofisticiranu tehnologiju i skup poželjnih karakteristika.

AromaIntense karakteristika stvara još intezivniji ukus a intuitivni TFT ekran u boji, koji je veoma lak za korišćenje. Novi super tihi dizajn zvuka čini ovaj aparat dok radi praktično kao da ćuti.

ATV & NAUTICA ATV

U srcu aparata se nalazi Siemens-ov jedinstveni sensoFlow sistem i pametna tehnologija grejanja, koja osigurava savršenu temperature od 90°C do 95°C stepeni,  koja se dosledno održava za svaku šoljicu u toku celog spremanja – verovatno najbitnija osobina potrebna za dobijanje savršenog ukusa i mirisa kafe koju pijete.

EQ.8 vam omogućava da napravite piće baš onako kakvo volite, zahvaljujući aromaIntense dvo-faznoj podesivoj brzini pripremanja, koja ima Intense podešavanje da produži period ekstrakcije za dobijanje što intezivnijeg ukusa. Pored ovoga imate i Double Shot koji je savršen za ljubitelje ekstra jakih pića od kafe. Dva procesa mlevenja i pripreme smanjuju gorčinu i daju veoma lep ukus kafi.

Takođe, možete izabrati različite veličine šolja za mleko, mlečnu penu i vruću vodu. Predodređen za tri veličine šolja, male, srednje i velike, EQ.8 se može podesiti za još pet različitih nivoa. Ostali procesi se vrše samo jednim dodirom na dugme. Funkcija oneTouch služi za tačno serviranje mlečne pene za cappuccino ili latte macchiato. Narvno, Siemens-ov CreamCleaner vam obezbeđuje da je ceo sistem oko obrade mleka uvek higijenski čist. Cena ovog dijamanta je 1299 EUR.