Početna Broj 195 June Oven inteligentna rerna

June Oven inteligentna rerna

blank
ATV & NAUTICA ATV

June Oven predstavlja inteligentnu rernu na topao vazduh zahvaljujući kojoj više nema nagađanja tokom kuvanja i koja vam garantuje da će vaši obroci biti tačno kakvi želite, praveći od vas profesionalnog kuvara. Ona koristi najnovije senzore i veštačku inteligenciju kako bi prepoznala, pratila i pekla hranu po vašem izboru. Sa opcijom učenja i tehnologijom pametnog umrežavanja, možete imati poverenja i osloniti se na June rernu kako bi savršeno spremili hranu, svaki put. Tim kuvara je obučavao June da se ponaša kao oni. Specijalno dizajnirano grejanje i ventilatori isporučuju precizno pečenje svake vrste namirnica.

blank

ATV & NAUTICA ATV

Kada stavite biftek u June, interna kamera visoke rezolucije komunicira sa ugrađenim četvorojezgarnim NVIDIA procesorom i koristi jednu od pametnih mreža kako bi identifikovala hranu. June prati vaš željeni nivo „pečenosti“ bifteka i bira odgovarajući program pečenja kako bi hrana bila spremljena prema vašim željama. June automatski menja režim pečenja kako bi biftek postigao tačnu internu temperaturu. Više nema potrebe da lično pratite pečenje hrane.

Poseduje ugrađenu digitalnu vagu koja vam omogućava da izmerite namirnice na gornjoj strani rerne. Rerna može primiti pile do 3 kg težine. June Oven je dostupna po ceni od $1,195.

blank

Leave a Reply