Početna Home Kompletna zaštita kuće – Jablotron JA-100 alarmni sistem

Kompletna zaštita kuće – Jablotron JA-100 alarmni sistem

Da bi bili sigurni i bezbedni, potreban vam je pouzdan sistem, jednostavan za korišćenje

ATV & NAUTICA 2020

Mirno vreme, kada ste mogli da ostavite otključanu kuću i odete do obližnje prodavnice, a da po povratku ne zateknete prazan (opljačkan) dom, je za nama. Niti je obližnja prodavnica i dalje prodavnica, niti je sigurno da će dom ostati netaknut/nenapadnut. Današnje provalnike treba nadmudriti neočekivanim sistemima koji uspešno čuvaju kuću, a sigurnost u kući, na mestu gde porodica provodi najviše vremena, je prioritet svakome.

Lakoćom rada i jasnim prikazom statusa, Jablotron 100 će impresionirati svakog. U zavisnosti od zahteva, alarm se precizno prilagođava bezbednosnim situacijama svakog stana. Alarm ništa ne propušta, već na vreme poziva pomoć. Pasivni infracrveni senzori detektuju prisustvo u čuvanom prostoru i o tome informišu nadležne osobe.

ATV & NAUTICA 2020

Interfon

Alarmni sistem se fleksibilno prilagođava zahtevima bezbednosti svake kuće. Nezavisno uključivanje pojedinačnih zona dozvoljava da samo odabrani delovi kuće budu obezbeđeni prema trenutnoj potrebi. Na primer, alarm može tokom dana da čuva auto u garaži, a tokom noći kuću, baštu i garažu. Lako se kontroliše sa mobilnog telefona – možete uključiti bilo koji aparat za domaćinstvo preko daljinskog.

Kontrolni segmenti povezani na module primenjuju jednostavnu logiku semafora, za lako upravljanje pojedinačnim celinama, uređajima i hitnim pozivima. Osim što nadgleda prostor koji vam je bitan, ako dođe do povrede prostora on javlja vama i monitoring centrima koji imaju interventne ekipe koje reaguju 24 sata. Ključna stvar kod alarma je što on signalizira lokalno, aktivirajući sirene i obaveštavajući uljeza da je primećen, dok istovremeno signalizira vlasniku prostora i službi zaduženoj za bezbednost. Da bi monitoring centar znao da li je alarm aktiviran s razlogom, dobija i video signal, gde jasno vidi da li je recimo oluja otvorila prozor, ili je došlo do provale.

Upravljanje alarmnim sistemom je moguće preko namenskog kontrolnog punkta, ili bilo kog Android ili iOS uređaja, iz bilo kog dela sveta, dokle god je on povezan na internet. Dodatna prednost Jablotron sigurnosnog sistema je brzo navikavanje rukovanja, možete pozvati u pomoć sa slučaj opasnosti samo jednim pritiskom na taster, kao i u slučaju zdravstvenih problema. Ako ste ostavili otvorene prozore u kući, opet ćete dobiti informaciju i o tome, a detektori čuvaju dom dok spavate.

Važna komponenta sigurnosti je što se sav video materijal paralelno kopira na cloud storage, a poruke o radu sistema (SMS i e-mail poruke) koje se šalju korisnicima su besplatne.

Glavni razlozi da se odlučite za Jablotron JA-100:
– lako rukovanje – razumljiv je svakome zahvaljujući naprednom sistemu upravljanja, bez bojazni da nećete znati da rukujete njime
– uvek dostupan – pristup je moguć sa udaljenog računara ili smart telefona
– sloboda izbora – prilagođava se potrebama bezbednosti bilo kojeg stana, kuće, vikendice, kancelarije ili proizvodnog pogona
– višestruka korist – štiti jednako od upada i protiv požara, poplave ili curenja gasa. Možete kontrolisati grejanje ili daljinski otvoriti vrata garaže.

Da bi sigurnosni sistem ispravno funkcionisao, potrebno je da ga instalira stručno lice, a preduzeće Lunatronik je zastupnik Jablotrona i instalira njihov kompletan program.

Leave a Reply