Početna BELA TEHNIKA Miele sudomašine bolje rade

Miele sudomašine bolje rade

Po jednom pranju u Automatic modu može oprati do 14 kompleta sudova za samo 6,5 litra vode. Probajte na ruke oprati toliko sudova za tako malo vode!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Konstantnim inovacijama se postiže stalno poboljšanje pranja, iako je već decenijama svo posuđe nakon Miele „tretmana“ besprekorno čisto. Celokupna ponuda – samostojećih, delimično i potpuno ugradnih sudomašina – pere kao iz snova, bez noćnih mora.

Razlika između delimično ugradne i ugradne sudomašine je što se kod prve vide komande i ekran čak i tokom pranja sudova, dok kod potpuno ugradne nemate pristup informacijama (na primer u kojoj je fazi i kada završava s pranjem) dok mašina radi.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Asortiman
Korisnici uglavnom koriste jedan program za pranje, što je greška. Postoje pet osnovnih programa, koje pokrivaju većinu situacija:
• Blago zaprljano (50°)
• Normal (55°)
• ECO (55°) – trajanje programa je nešto duže, a troši manje vode i struje
• Automatic (služi se senzorom zamućenosti vode, i na osnovu rezultata mašina po potrebi dodaje pretpranje, natapanje, ispiranje… i reguliše temperaturu (od 45 do 65 stepeni))
• Intensive (75°)
Na jačim temperaturama ne treba prati kristal, a srebro, mesing i drvo ne treba prati u mašini uopšte. Ako ste sudove u mašinu dodavali nekoliko dana, onda je dobro uključiti pretpranje. Skuplje sudomašine raspolažu sa dodatnim programima koji povećavaju komfor korišćenja. Neki od dodatni programa:
• Testenina/Paelja za dodatno zaprljanje (spečene) plehove. Uključuje se režim rada na kojem se testenina najbolje otklanja (prava temperatura, odgovarajuće vreme, broj ispiranja, koliko vode se dodaje…). Sve je dugo testirano i ispitano, kako bi dobili savršene rezultate.
• Solar štedljivi program, ako imate solarne panele ili vodu iz toplane
• Higijena – duže čuva poslednju vodu za ispiranje i steriliše suđe
• Ekstra tiho – motor promeni zvuk – pere na manje obrtaja, nešto duže nego inače.

Najnoviji modeli imaju i opciju umrežavanja. Putem aplikacije će moći da se uključi mašina (dok ste van kuće), ali morate je ručno napuniti. Napredniji modeli imaju ugrađeno LED osvetljenje, da bi u slabije osvetljenoj kuhinji videli gde dam je omiljena posuda. U svakom momentu, tokom pranja, ako ste zaboravili da dodate neku posudu, mogu se otvoriti vrata. Voda neće iscureti – čim se vrata otvore ona staje. Mašina na dnu ima dovoljno zapremine za vodu koja je trenutno u opticaju.

Leave a Reply