Početna Broj 207 Najbolji sobni bicikli za biciklizam u zatvorenom

Najbolji sobni bicikli za biciklizam u zatvorenom

Pronađite sobni bicikl koji se najviše poklapa sa vašim ciljevima i interesovanjima, bilo da je to treniranje za trku ili ušteda prostora.

blank
ATV & NAUTICA ATV

Kupovina sobnog bicikla dosta podseća na kupovinu klasičnog bicikla: gomila opcija može da predstavlja pravu muku pri odabiru. Ali kao i kada kupujete drumski bicikl, bicikl za triatlon ili mountain bike, od koristi je da znate koji je vaš krajnji cilj: Da li trenirate za neko posebno takmičenje? Da li se oporavljate nakon povrede? Pokušavate da na brzaka ubacite trening dok beba spava? Postoji sobni bicikl za sve to.

Za početak, uspravni bicikli najbliže dočaravaju iskustvo vožnje napolju, a s obzirom na to da kod njih morate sami da nosite svoju težinu, potrošićete više kalorija nego na ležećem biciklu. Ozbiljniji biciklisti koriste uspravan bicikl, ako ne i trenažer.
Sada kad imate malo bolju sliku o tome šta vam više odgovara, pogledajte najbolje sobne bicikle za različite biciklističke ciljeve u zatvorenom.

ATV & NAUTICA ATV

NordicTrack S22i Studio Cycle

Najbolji za strimovanje

blank

Ako ste i vi među 99 posto ljudi koji ne mogu da voze bicikl po Španiji i Norveškoj, ovaj sobni bicikl makar može da vam pruži slično iskustvo u udobnosti vašeg doma. iFit treneri su vozili bicikle po celom svetu i snimali material za 190 različitih treninga (taj broj se i dalje povećava) koje možete da pratite iz ugla bicikliste. To znači da ćete uživati u pogledima koji oduzimaju dah i daju inspiraciju dok u isto vreme odrađujete ozbiljan trening (postoji i 130 studio treninga, ako to više preferirate). Treninzi idu od vožnje kroz grad Moab u saveznoj državi Juta, sa nagibom od 15 stepeni, do treninga koji su više za početnike – kao što je prijateljska vožnja kroz oblast Rideralp u Švajcarskoj. U svakom slučaju, trener će automatski podesiti opterećenje i nagib, tako da nema varanja. Upozoravamo vas: Možda ćete poželeti da uplatite putovanje na neko mesto koje nudi biciklistički turizam posle par vožnji.

$1.999

Leave a Reply