Početna Broj 207 Najbolji sobni bicikli za biciklizam u zatvorenom

Najbolji sobni bicikli za biciklizam u zatvorenom

Pronađite sobni bicikl koji se najviše poklapa sa vašim ciljevima i interesovanjima, bilo da je to treniranje za trku ili ušteda prostora.

Panasonic TV

Technogym SKILLBIKE

Najbolji za pripreme za trke

TOP 5 App za bolje pamcenje

Ako trenirate za neko posebno takmičenje – bilo da je to drumska trka ili triatlon – i mislili ste da ste primorani da birate između sobnog trenažera i vožnje napolju, razmislite još jednom. Novi Technogym SKILLBIKE je sobni bicikl koji je kreiran za bicikliste koji se takmiče napolju i verovatno je nešto najbliže što ćete doći sobnom biciklu koji pruža osećaj kao da vozite na svojim pravim točkovima.

Ovaj sobni bicikl predstavlja novu tehnologiju zupčanika koja vam omogućava da simulirate iskustvo menjanja brzina i dinamičkog otpora koji donosi brdska vožnja. Tim koji je osmislio ovaj bicikl je ogromno vreme uložio u geometriju bicikla, koja treba da što vernije reprodukuje biomehaniku vožnje na otvorenom, a ram i korman su dizajnirani da podržavaju različite pozicije, uključujući držanje ruku na ručicama kočnica, na dropovima, i na osloncima za ruke. Povrh svega toga, integrisana konzola za vas u realnom vremenu prati bitne podatke koji vam trebaju, uključujući kadencu, utrošak energije, brzinu vožnje, pređenu razdaljinu, kalorije, puls, menjanje brzina i odnos brzina, i vizuelne povratne informacije o načinu na koji okrećete pedale. Želite još informacija? Pronađite svoj prag snage sa ugrađenim fitnes testovima i testovima funkcionalne granične snage. A što je najbolje, može da se sinhronizuje sa Garmin, Strava i Zwift aplikacijama tako da možete da pratite svoj napredak ili možete čak i da downloadujete svoje omiljene putanje za vožnju ili trkačke staze i simulirate ih u zatvorenom.

$4.790

Leave a Reply