Početna Broj 204 Najbolji televizori za SP 2018.!

Najbolji televizori za SP 2018.!

Ne propustite nijedan sekund svetskog šampionata u fudbalu sa ovim fantastičnim televizorima.

Panasonic TV

LG OLED65C8
Kandidat za televizor godine

Najbolji telefoni 2019

Veoma svetao, prelep 4K televizor sa izvanrednim performansama za gledanje filmova i igranje video igara. Naravno, možete pričati sa njim!

C8, kao i većina LG OLED televizora za 2018. godinu, koristi novi Alpha 9 inteligentni procesor. Ovaj televizor visokih performansi poseduje najnaprednije procesiranje slika od svih televizora. Rezultat je neverovatan kvalitet slike.

Naravno, razna bioskopska podešavanja smanjuju kontrast i osvetljenje. Sa SDR, televizor je ograničen na BT.709 boje i nema poboljšanje oštrine. Sa HDR, paleta boja se proširuje. Od Cinema, Cinema Home i Tehnicolor Expert režima, Cinema Home režim je najbolji za gledanje, zahvaljujući povećanom osvetljenju srednjih tonova.

Kako bi maksimizirali 4K detalje, proverite da li je Just Scan opcija uključena, umesto da je na Auto režimu. U osnovnom, Auto, podešavanju, može doći do stvaranja artifakta koji ometaju finu visoko frekventnu teksturu. Sa uključenom Just Scan opcijom, ovi problemi su rešeni i sitni detalji postanu uočljiviji.

LG C8 pomera granice kada su u pitanju AV performanse. Njegov Alpha 9 procesor proizvodi iznenađujuće detaljne, živopisne 4K slike, a iskustvo tokom igranja video igara je bez premca.

Televizor je savršen za igranje video igara. U Standard režimu, kašnjenje slike je 91,7 ms, ali prebacite u Game režim i kašnjenje je smanjeno na 21,1ms, što su zaista izvanredne performanse. U HDR režimu performanse su izbalansirane.

Naravno, C8 uvodi podršku za HFR (visok frejm rejt) video, mada je upotrebljivost trenutno ograničena. Iako je u stanju da podrži sadržaj do 100 fps, jedini izvor za ovakav sadržaj je snažan računar.

Uređaj dolazi sa najnovijom verzijom LG Magic daljinskog upravljača, koji ima posebne tastere za Netflix i Amazon Prime Video, kao i integrisani mikrofon koji podržava novi ThinQ VI interfejs.

Ukratko, C8 je pun paket. Jedini problem, bez obzira koliko sitan, je što je WebOS toliko prenatrpan funkcijama da je pomalo nepraktičan za upotrebu.

LG je proizveo veoma napredan 4K OLED televizor. Ovaj model od 65 inča proizvodi fantastične slike i sitni detalji (sa odgovarajućim režimom) su bez premca u ovoj klasi. C8 je bez sumnje jedan od 2 ili 3 najbolja OLED televizora današnjice.

PRESUDA:
LG je proizveo veoma napredan 4K OLED televizor. Sa dijagonalom od 65 inča (ili 55 ako ste skromniji) reprodukuje izvanredne slike i sitne detalje (sa odgovarajućim režimom) i predstavlja najbolji televizor koji možete kupiti. Bez sumnje, jedan od najboljih OLED televizora koji smo videli.

RAZLOZI ZA KUPOVINU
4K slika neverovatnih detalja
Neverovatno živopisne slike
Odličan za igranje video igara
Dobar VI/glasovna kontrola

Leave a Reply