Početna Home Nešto sasvim novo – Samsung Sound Stand

Nešto sasvim novo – Samsung Sound Stand

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Ovaj kompaktni audio sistem namenjen je pre svega za korišćenje u manjim prostorijama gde je komplikovanije postaviti veće i složenije zvučne sastave.

Stilizovani dizajn Sound Standa odgovara modelima televizora čija je dijagonala od 55 do 60 inča, a težine su do 35 kilograma. Debljine svega 35 milimetara, njegov super-tanak profil čini ga diskretnim dodatkom kutku za kućni bioskop, a moćni ugrađeni niskotonac pruža snažan zvuk, pa u sobi nisu potrebni dodatni zvučnici. Ovakav uređaj spada u Super Slim Size kategorije uređaja jer su mu dimenzije 735mm x 360mm x 35mm.

IFA 2019 IN PAGE

Novo zvucno postolje kompanije Samsung dizajnirano je za jasniji i bolji efekat zvučnog okruženja. Kada je postavljen ispod televizora, ovaj sistem omogućava da se zvuk prostire odozdo nagore, pri čemu je gubitak zvuka manji jer se odbija od podloge. To znači da je distorzija manja i da je zvuk precizniji. Sound Stand emituje zvuk u više pravaca tako da do korisnika stiže zvuk koji je čistiji i živopisniji.

Ovaj audio sistem donosi bežično povezivanje i deljenje. TV prijemnik i Sound Stand korisnici mogu povezati preko Bluetooth-a kako bi uživali u boljem zvuku uz TV Sound Connect. Sound Stand i TV prijemnik moguće je lako kontrolisati preko jednog daljinskog upravljača za TV. Preko Bluetooth ili HDMI veze moguće je istovremeno uključiti i TV i Sound Stand, te na taj način kontrolisati jačinu zvuka. Zbog kompatibilnost sa Bluetooth uređajem, korisnik može zvučnike da uključuje preko smart telefona. Dovoljno je jednom upariti zvučnik i smart telefon, kako bi kasnije mogli lako da se uključuju izborom ove opcije na smart telefonu.

Za razliku od većine zvučnih sistema, Samsung Sound Standkoristi zasebna pojačala za obradu visokih, srednjih i niskih frekvencija, što nije slučaj kada se koristi samo jedno pojačalo. Na taj način, dobijaju se bolje usklađene frekvencije, za uživanje u preciznom zvuku u celom zvučnom spektru.