Početna Broj 202 Nintendo fantastične igračke od kartona!

Nintendo fantastične igračke od kartona!

ATV & NAUTICA 2020

Nintendo je već neko vreme „najšašaviji“ proizvođač video igara i predstavlja kompaniju koja na sve načina pokušava da unapredi način na koji igramo video igre. Prošle godine, Nintendo je pustio u prodaju tablet slabijih performansi, koji je pomutio liniju između portabilnih i stacionarnih video igara, koji je postigao veliki uspeh.

Međutim, kompanija sada planira da isprati prodaju Switch konzole sa inicijativom koja koristi ono što direktor Nintendo kompanije, Tatsumi Kamishima, naziva „novi način igranja“ – i obuhvata mnogo kartona.

ATV & NAUTICA 2020

Kompanija je predstavila novu inicijativu nazvanu Nintendo Labo, koja obuhvata „uradi sam“ dodatke od kartona, koji transformišu Switch kontrolere u sve što možete zamisliti, počev od pecaljki, klavira pa čak i robotizovanog odela. Ovi dodaci se potom koriste za kontrolu raznih mini igara, u suštini pretvarajući Switch table u mini arkadnu igru. Cilj je da deca počnu igrati video igre na imerzivniji način.

Ovo rešenje izgleda kao može doći samo od Nintendo kompanije: pametno, šarmantno i potpuno neočekivano. Može predstavljati pravu stvari za održavanje popularnosti Switch konzole u drugoj godini proizvodnje – ali još važnije, doneće nam mnogo više zabave.

Labo platforma je definisana sa tri ključne karakteristike: napravi, igraj se i otkrij. Sam proizvod dolazi u obliku kompleta koji obuhvata Nintendo Switch uložak i nekoliko listova kartona, zajedno sa ostalim potrebnim stvarima, kao što su kanap ili plastični konektori. Nakon što ubacite uložak u Switch, pojaviće se serija instrukcija na ekranu tableta, koja će vas sprovesti kroz „Toy Con“, što je zapravo proces izgradnje raznih dodataka. Ovo je proces koji je specijalno prilagođen za roditelje koji se igraju sa svojom decom; jedna osoba može biti zadužena za čitanje instrukcija, dok druga pravi dodatak.

Nintendo Labo će početi da se prodaje 20 aprila i biće dostupan u dve verzije. „Variety Kit“ koji poseduje pet različitih igara i Toy-Con – uključujući automobil na daljinsku kontrolu, pecanje i klavir – po ceni od $70. „Robot Kit“ će se zasebno prodavati, po ceni od $80.

Leave a Reply