Početna Home Nova era za Premium Class OTTAVA

Nova era za Premium Class OTTAVA

Technics Ottava SC-C30 bežični sistem zvučnika

Kompaktno telo pruža široku zvučnu scenu

Ugrađen u elegantni i bezvremeni dizajn u obliku luka

SC-C30 je inspirativna kombinacija praktične funkcionalnosti sa elegantnim dizajnom.
Gornji panel od debelog aluminijuma povećava krutost šasije, a legendarni OLED okružen je prstenastim tasterima radi jednostavne upotrebe.

Zadnji otvori dodaju na eleganciji. Prelepi oblik luka, koji pomaže da se eliminišu neželjene vibracije u šasiji, inkorporira akustičnu tehnologiju kako bi postigao široku zvučnu scenu.

Posebno dosetljiva interna konfiguracija otvora za bas i drajvera zvučnika omogućava ovom modelu da dočara moćan, izvanredno prostoran, a opet spretno kontrolisan zvuk.

To slušaocu omogućava da postavi SC-C30 bilo gde u sobi bez ikakvih kompromisa. On takođe može da izabere crnu ili belu završnicu kako bi ga uskladio sa dekorom svoje sobe.

Izvanredno prostorna zvučna scena postiže se pozicioniranjem dva vufera od 6,5 cm, dva visokotonca od 1,6 cm i jednog sabvufera od 12 cm u okviru tela u obliku luka.

Na prednjoj površini tela nalazi se sabvufer dugačkog hoda, koji u kombinaciji sa otvorom velikog prečnika proizvodi utegnute, moćne zvukove basa, dok visokotonac ima jedinstveno akustično sočivo koje pruža široku usmerenost.

Postavljanjem ovih zvučničkih jedinica na optimalne položaje, neočekivano se dobija moćan, ekspanzivan zvuk iz tako kompaktnih zvučnika, tako da slušaoci uživaju u prefinjenom, raskošnom zvuku modela SC-C30 bez obzira na karakteristike sobe.

Leave a Reply