Početna Home Nova era za Premium Class OTTAVA

Nova era za Premium Class OTTAVA

Technics Ottava SC-C30 bežični sistem zvučnika

Izvanredan kvalitet zvuka, savršeno kalibrisan

Jasnoća je ključna – koju omogućava legendarna Technics tehnologija

Za hi-res audio entuzijaste, jasnoća je ključna.
Da bi se osiguralo da SC-C30 isporučuje svaku nijansu i detalj koji se nalaze u Hi-Res Audio zapisu, model ima izvanredno širok frekventni opseg, a u njegovoj srži nalazi se najmodernije digitalno pojačalo koje je – naravno – opremljeno nizom Technics revolucionarnih tehnologija JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation – eliminacija džitera i optimizacija oblikovanjem šuma).

One su od suštinskog značaja za osiguravanje da je svaki audio kanal savršeno usklađen u smislu podešavanja vremena signala. Takođe je ugrađen i LAPC (Load Adaptive Phase Calibration – kalibracija faze u skladu sa opterećenjem), koji lukavo usklađuje zvuk karakteristikama internih zvučnika.

Iskorišćavanjem ovih jedinstvenih Technics tehnologija, Premium Class OTTAVA SC serija osigurava da slušaoci mogu da uživaju u bogatom, toplom zvuku sa izvanrednim detaljima, a ne u sasečenom, preterano otvorenom zvuku koji se dovodi u vezu sa inferiornim digitalnim pojačalima.

Kvalitet zvuka nije samo snaga i jasnoća, već je zvučno oslikavanje jednako važno, a da bi se osiguralo da SC-C30 isporučuje savršeno optimizovan zvuk, kao i njegovi rođaci SC-C70 i SC-C50, on koristi Technics-ov Space Tune softver za kalibraciju sobe da bi proizveo zvučnu sliku koja je savršeno usklađena, bez obzira na oblik i raspored u okruženju za slušanje.

Radi brzog i jednostavnog podešavanja, Space Tune takođe ima niz predefinisanih postavki koje mogu da se izaberu pomoću Technics Audio Center aplikacije.

Leave a Reply