Početna Broj 201 Nova generacija digitalnog rama za slike

Nova generacija digitalnog rama za slike

Pošaljite slike elektronskom poštom Skylight ramu radi prikaza na ekranu sa dijagonalnom od 10 inča

51

Ovih dana je tržište prepravljeno digitalnim ramovima, od kojih svaki obećava da će ulepšati vašu sobu sa neograničenim prikazom vaših omiljenih uspomena. Međutim, često se ovi uređaji iz 21 veka ponašaju kao da su zapravo iz 12 veka, stalno prikazujući jednu sliku – ne zato što ne podržavaju više slika već zato što njihovi vlasnici često zaborave da malo promene stvari. Sa Skylight ramom ćete konačno imati ram koji je podjednako fleksibilan i dinamičan, kada su u pitanju vaše uspomene. Jednostavno pošaljite elektronskom poštom vašu novu fotografiju i ona će odmah biti prikazana na Skylight ramu.

S obzirom da svakako šaljete slike prijateljima i voljenim osobama, dodavanje Skylight rama na kontakt listu predstavlja jednostavan način da podelite drage trenutke. Umesto da se oslanjate na ekran vašeg mobilnog telefona da prikazuje specijalne trenutke, prebacite ih na veći ekran – Skylight ram dolazi sa dijagonalama od 7.4 do 10.7 inča.

Svaki korisnik Skylight rama koristi zasebnu elektronsku poštu (koji sami birate), što znači da slike možete poslati na više ramova, istovremeno. Iako se fotografije prikazuju jedna za drugom, korisnik i dalje ima opciju da zamrzne određenu sliku. Svaki put kada ram primi novu sliku videćete poruku „New Photo Have Arrived“ na ekranu osetljivom na dodir – jednostavno kliknite na nju da bi ubacili novu sliku vašu kolekciju. Skylight ram poseduje 4GB memorije, što znači da možete staviti oko 4,000 slika na njega. Slike se lako mogu ukloniti koristeći taster „Delete“. Ako vam kojim slučajem ponestane memorijskog prostora, najstarije slike će biti obrisane kako bi se napravilo mesta za nove.

Za ljude koji se brinu o privatnosti, Skylight napominje da email server zadržava slike samo dok se ne prebace na pametni ram. Čim se slika prebaci na ram, ona će biti obrisana sa Skylight servera.

Sve što Skylight ram zahteva za pravilno funkcionisanje je funkcionalna WiFi konekcija i električna utičnica, što znači da možete poneti ram svuda sa sobom. Možete kupiti Skylight ram na internet stranici proizvođača po ceni od $159.