Početna Home Nova generacija televizora uz novi webOS i 4K – LG LB671V

Nova generacija televizora uz novi webOS i 4K – LG LB671V

ATV & NAUTICA 2020

Televizori se dizajniraju kao da su umetnička dela. LG prati svoj raniji stil, ali je linija televizora za 2014. godinu modernija no ikad. Unutar ovih prelepih televizora, ugrađena je i instalirana odgovarajuća tehnologija, spremna da vas odvede u novi svet, lepši no pre. Iz kompanije LG smo na testiranje dobili dva modela televizora – LB671V i UB850, koji je UHD (4K) model.

TV koji smo testirali imao je 47 inča, a slika je bila zaista dobra. Pošto je reč o Cinema seriji, okvir ovog TV-a je vrlo uzak i crne je boje, u mraku svoje sobe ga verovatno nećete ni videti, a jedino se sa donje strane nalazi sivi deo koji je zanemarljivo deblji, i na njemu se nalazi mali ali dobro uočljiv LG logotip. Ovaj TV poseduje LED IPS ekran koji nema prenaglašene boje, kao što je slučaj kod nekih drugih proizvođača. Boje su prirodne, crna nije idalna, ali ovo je više problem LED tehnologije nego isključivo ovog modela. Taj nedostatak može se ublažiti podešavanjem lokalnog zatamljenja slike, koje će omogućiti da crna boja zaista bude bolja nego pre korišćenja ove funkcije. Skenirali smo kanale kablovskog provajdera – SD kanali su bili korektni, dok su HD bili takoreći savršeni. Stavili smo ga na test sa raznim formatima preko USB-a, ali dobro se snašao jer ih je sve dobro reprodukovao. Srpski titl je takođe dostupan, međutim mora se izvršiti podešavanje za latinicu u meniju Subtitle, da bi se pojavilo naše pismo sa svim svojim specifičnim slovima.

ATV & NAUTICA 2020

Od priključaka ovaj TV poseduje 3 USB i 3 HDMI priključka, što vam dozvoljava da priključite dosta uređaja, i da svi zajedno simultano rade.

LG LB671V
Ekran: IPS LED 47”, FullHD, mikro pixel kontrola (lokalno zatamljenje)
Smart: Da
Tjuneri: DVB-T2, C, S2
Konekcije: 3xHDMI, MHL, Scart, kompozitni, audio, 3xUSB
Zvuk: 2x12W
www.lg.com/rs

Leave a Reply