Početna Home Pametni prečišćivač vode

Pametni prečišćivač vode

Ako verujete da postojeći sistemi za filtriranje vode samo prikrivaju ukuse kako biste stekli utisak da je voda zaista prečišćena, kao što to tvrdi kompanija Cove, onda ste na njihovoj strani i verovatno ste spremni za njihov novi prečišćavač vode. I to pametni prečišćavač! Dizajniran je da vam se svidi, može da isporuči vodu na temperaturi po vašoj želji, a ima i LED lampice koje vas obaveštavaju kada je potrebno npr. promeniti filter ili dopuniti rezervoar. A postoji i aplikacija sa tim obaveštenjima, pa ćete biti upoznati sa situacijom i kada niste tu.

Unutar uređaja su filteri koji će apsorbovati nečistoće bez nakupljanja bakterija, što rade i neki drugi postojeći sistemi. To je prva faza prečišćavanja. U drugoj fazi minijaturna pumpa šalje vodu kroz dodatni sloj minerala, filtera i membrana da bi se eliminisali zagađivači koji su eventualno prošli prvu liniju odbrane.

Osim toga, ovaj uređaj prikuplja podatke o kvalitetu vode, i kada se on nađe u domovima širom sveta, kompanija će moći da napravi sopstvenu mapu kvaliteta vode, koju onda može da upotrebi za pravljenje prilagođenih filtera za određena područja.

Narudžbine za Cove su počele po ceni od $249, a isporuke se očekuju tokom godine.

https://www.youtube.com/watch?v=h_Ulp1wgUDI

Leave a Reply