Sezona je praznika i porodičnih okupljanja.

Tada je okosnica svakog slavlja bogata trpeza i to ne bilo kakve hrane, već one domaće, tradicionalne, uz koju uobičajeno idu i visoka očekivanja. Domaćini se spremaju danima unapred, počevši od planiranja jela, kupovine namirnica, pomalo uz dozu opterećenja da li će sve stići, da li će biti dovoljno hrane za sve i da li će nadmašiti svoja prethodna kuvanja.

Sarma kao jelo kojem se svi cele godine radujemo, neizostavan je deo menija, kako mrsnog tako i posnog.

Pregršt je recepata i trikova kako da vaša bude ona koju će svi pamtiti, a mi vam donosimo još nekoliko saveta kako da uz pomoć tehnologije jelo bude ukusnije, a vaša organizacija i priprema opuštenija.

Od sastojaka vam je potrebno: glavica kiselog kupusa, juneće mleveno meso, pirinač, crni i beli luk, dimljena slanina, suva rebra, so, biber i ostali začini.

Najbitnije je nabaviti dobar kiseli kupus i rebarca, pa nemojte da vas mrzi da proverite na par mesta pre nego što sve i kupite.
Sada kada imate sve potrebne sastojke, treba se dobro i organizovati, kako biste situaciju držali pod kontrolom.

Za početak, smestite sve lepo u frižider, kako bi sastojci ostali isti kao kada ste ih i kupili, a sa ugradnim Samsung Twin Cooling Plus frižiderom, više nećete morati da brinete o svežini, aromi i teksturi hrane. Njegov revolucionarni sistem hlađenja u potpunosti optimizuje temperaturu i vlažnost, a i sprečava gomilanje leda.

Takođe, svi znamo koliko je užasno kada u vreme praznika imate frižider prepun različite hrane, čiji se mirisi izmešaju, pa ponekad imate utisak da jedete tortu sa ukusom sarme. Srećom, Twin Cooling Plus sistem određene odeljke hladi odvojeno i tako hrana zadržava svoj originalni ukus.

1
2
Prethodni tekstPopularnost hibridnih vozila veća za 267%!
Sledeći tekstMoj novi digitalni život

Leave a Reply