Početna Home Prve pametne naočare Intel i Luxottica u 2015.!

Prve pametne naočare Intel i Luxottica u 2015.!

Tech Lifestyle TV

Intel Korporacija i kompanija Luxottica Group S.p.A (MTA: LUX; NYSE: LUX) danas su predstavile planove o višegodišnjoj saradnji u istraživanju i razvoju kako bi objedinili vrhunske, luksuzne i sportske naočari sa pametnim tehnologijama.

Ova strateška alijansa će pomeriti granice istraživanja i razvoja kako bi se predvidelo kako će se pametna tehnologija za naočari razvijati. Krajnji cilj je pomoći pionirkse napore u promenama i istraživanju pametnih i modnih proizvoda koji su prihvatljivi i poželjni korisnicima. Prvi proizvod kojeg će predstaviti Intel i Luxottica očekuje se tokom 2015. Godine.

“Unapređenje nosivih tehnologija predstavlja stvaranje novog terena za inovacije”, izjavio je Brian Krzanich, izvršni direktor Intela. “Kroz našu saradnju sa Luxottica Grupom, mi ćemo ujediniti naše sfere poslovanja i spojićemo Intelovu vodeću tehnologiju u oblasti silikonske tehnologije i softvera, sa inovativnim dizajnom i pristupom potrošačima kompanije Luxoticca. Očekujemo da će kombinacija naših ekspertiza doprineti značajno bržem razvoju inovacija i pomeriti granice mogućeg.”

“Ovo je sjajna prilika za nas da nastavimo sa inovacijama i uticajme na budućnost nosivih proizvoda”, rekao je Massimo Vian, izvršni direktor Luxottica Grupe. “Zajedno sa kompanijom Intel, nastavićemo da razvijamo potencijale nosivih tehnologija, pomerajući granice onoga što naočari mogu biti. Mi ćemo predvoditi promenu kako bi stvorili ramove za naočari koji su “inteligentni” i funkcionalni koliko su i lepi. Želimo proizvode koje će potrošači voleti da nose.”

cover_6

Leave a Reply