Početna Home Risiver za svaku priliku – Yamaha RX-V379

Risiver za svaku priliku – Yamaha RX-V379

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Risiveri za kućni bioskop postaju sve složeniji sa stalnim pojavljivanjem novih audio i video standarda. Razdvajanje onog što vam je zaista potrebno od onog što nije može da bude teško, a povratak osnovama može da vam uštedi dosta novca. Model Yamaha RX-V379 je možda napravio nekoliko ustupaka kada su u pitanju savremene funkcije, ali uglavnom ima sve ono što ćete zaista i koristiti.

Kada pogledate šta sve Yamaha RX-V379 nudi po pitanju karakteristika, jednostavnosti upotrebe i performansi za svoju cenu, verovatno ćete zaključiti da nema potrebe da u 2015. kupujete skuplji AV risiver. Modeli koji su se pre pet godina prodavali po dvostruko ili čak trostruko većoj ceni nisu imali mogućnost Bluetooth ili 4K pass-through povezivanja kao RX-V379. Naravno, ti skuplji i moćniji uređaji sigurno bolje zvuče i daju snažniji zvuk od njega, ali RX-V379 i dalje daje odličnu vrednost za vaš novac.

10 saveta Instagram IN PAGE

Ako uparite RX-V379 sa bilo kojim pristojnim zvučnicima ili sabvuferom, zvuk vaših filmova, TV programa ili muzike vas sasvim sigurno neće razočarati. Cena risivera na Amazonu je oko $300.

Leave a Reply