Kompanija Samsung Electronics je na svom virtuelnom događaju Unbox & Discover pokazala novu liniju Neo QLED 8K televizora i soundbarove.

“Fokusirani smo na stvaranje besprekornog iskustva kod svih naših uređaja čime korisnicima omogućujemo bezbrižno uživanje u svim njihovim prednostima i karakteristikama. Neo QLED 8K za 2022. godinu dizajniran je da ispuni potrebe i probudi strast naših korisnika, a sve inovacije podstaknute su upravo njihovim iskustvima. Neo QLED 8K, kao najvažniji uređaj koji se nalazi u središtu svakog doma, poseduje moć da stvori nova iskustva i vrednosti za naše korisnike”, rekao je Jong-Hee (JH) Han, potpredsednik, izvršni direktor i voditelj Samsung Device eXperience odeljenja.

Novi portfelj Samsung proizvoda za 2022. razvijen je prateći viziju Screens Everywhere, Screens for All, s televizorima kao ključnim uređajima svakog doma i života korisnika. U skladu s tom vizijom, Samsung je stvorio uređaje koji se neprimetno integrišu kako bi pružili personalizaciju i povezanost, osiguravajući da ekran odgovara svakom okruženju i životnom stilu.

Neo QLED 8K za 2022. unapređen je kako bi se doživljaj velikog ekrana podigao na sasvim nov nivo. U samom središtu nalazi se Neural Quantum 8K – najnoviji procesor koji sadrži 20 nezavisnih neuronskih AI mreža, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitet prikaza slike za optimalno gledanje, bez obzira na izvor.

Novi Samsung QLED za 2022. dobio je prvi ‘Pantone Validated’ certifikat za ekrane od Pantonea, globalnog autoriteta za boje i kreatora Pantone Matching System (PMS) – što znači da modeli autentično reprodukuju više od 2000 boja, kao i novih 110 nijansi boje kože koje se nalaze u smernicama Pantonea.

 U QN900B, vodećem Neo QLED 8K modelu televizora iz nove linije, svi zvukovi dolaze iz 6.2.4-kanalnog audio sistema od 90W. Opremljen je novim vrhunskim zvučnicima i Dolby Atmos i Object Tracking Sound Pro tehnologijom koja se takođe koristi za prepoznavanje glasa zajedno sa Voice Tracking Sound funkcijom, što omogućava da zvučni efekti i glasovi zaista prate kretanje po ekranu.

Za više informacija o Samsung televizorima posetite www.samsung.com/.

Prethodni tekstToyota je razvila autonomnu tehnologiju za driftovanje kao potencijalnu bezbednosnu funkciju
Sledeći tekstTOP 5: Alternative platformi Spotify za slušanje muzike

Leave a Reply