Početna Home Sony predstavio nove Bravia televizora na CES-u

Sony predstavio nove Bravia televizora na CES-u

ATV & NAUTICA 2020

Ove sezone, linija BRAVIA televizora kompanije Sony sa ekranima velikih dimenzija, nudi nove mogućnosti uživanja u uzbudljivoj interakciji sa TV sadržajem. Ponuda 4K televizora je proširena na 3 serije, sačinjene od 7 modela Bravia televizora, dok će na veliku radost ljubitelja Sony uređaja, na proleće Full HD linija proizvoda biti upotpunjena sa još 14 novih modela.

Slika sa velikim kontrastom i naglaskom na detaljima
Slika je jasnija i moćnija nego ikad zahvaljujući novoj tehnologiji X-tended Dynamic Range, koja pojačava kontrast između svetlijih boja i dubljih crnih tonova. Vrhunski Bravia X95 odlikuje se najboljim kvalitetom slike, jer jedini poseduje ekskluzivnu Dynamic Range PRO tehnologiju, koja omogućava još jače crne tonove i detaljniji prikaz. Precizno smanjujući pozadinsko svetlo u tamnim delovima scene, ovaj napredni model štedi energiju, u isto vreme koristeći do tri puta više struje za svetlije delove ekrana kada je to potrebno. Sa jedinstvenim algoritmom koji podržava ovakvu efikasnost, X-tended Dynamic Range PRO omogućava još tamniji prikaz crnih oblasti, a svetlih još svetlijim – pružajući vam veću oštrinu.
Jedinstveni triluminos ekran probudiće vaše emocije svojom bogatom, živopisnom crvenom i smaragdno zelenom bojom, pružajući izuzetno realnu sliku.

Jači i jasniji zvuk Bravia televizora
Prednji Magnetic Fluid zvučnici modela Bravia X9 reprodukuju neverovatno jasan i moćan zvuk, dok je dizajn poboljšan upotrebom materijala od staklenih vlakana koja smanjuju distorziju. Razliku u neverovatno artikulisanim srednjim i visokim tonovima možete čuti bilo da gledate film ili slušate vaš omiljeni rok bend.
Površina novog, inovativnog Wedge stalka mnogo je manja nego kod običnih televizora, pružajući više prostora za smeštanje dvosmernih Long Duct Speaker zvučnika. Njihov oblik povećava kapacitet zvučne kutije, koja proizvodi moćan bas i smanjuje distorziju zvuka.
Ovogodišnji Bravia modeli poseduju ClearAudio+ tehnologiju, za digitalnu obradu zvuka. ClearAudio+ omogućava proizvodnju zvuka visokog kvaliteta, reprodukujući jasne vokale i širok raspon glasova sa autentičnom jasnoćom.
Kako biste čuli i najtiše dijaloge i zvuk svog televizora dodatno poboljšali, Sony preporučuje uparivanje sa HT-CT770 Sound Bar zvučnicima. Druga opcija su HT-XT1 TV Base Speaker zvučnici, čiji tanak i jak vufer verno prenosi zvuk koji prate eksplozivne akcije na ekranu, dok ga prelepi stakleni, završni sloj čini elegantnim i otpornim. Za kompletno korisničko iskustvo, izaberite BDV-N2900W Home Cinema System, koji omogućava besprekoran prikaz filmova i muzike u Blu-ray formatu, reprodukuje Hi-resolution audio zvuk i poseduje pet Magnetic Fluid zvučnika. Jedinstvena Sony surround tehnologija za obradu digitalnog signala učiniće da se osećate kao da ste na pravom koncertu ili u bioskopu.

ATV & NAUTICA 2020

Sjajna zabava u vašem domu
Odličan kvalitet slike i zvuka korisnicima pruža novo, unapređeno iskustvo. Pretraživanje sadržaja je lakše sa elegantnim, novim One Flick Entertainment interfejsom. Novi interfejs korisnicima omogućava pristup sadržaju na Internetu, kao i korišćenje PlayMemories cloud servisa. Glavni meni možete jednostavno da pretražujete upotrebom novog One-Flick Remote daljinskog upravljača, dok se na vrhu ekrana nalazi Top Picks prozor, koji prikazuje koji su najgledaniji programi na VOD servisu (Video on Demand), foto albume koje su postavili vaši prijatelji, preporučeni sadržaj za vas, itd.
Interakcija sa vašim televizorom nikad nije bila tako spontana kao sa novim One-Flick Remote daljinskim upravljačem. Lagodno pretražujte sadržaj na ekranu koristeći touchpad daljinski na dodir. NFC je ugrađen u daljinski što omogućava da wireless radi bez smetnji, dok je u interakciji sa drugim mobilnim uređajima, a uz pomoć One-touch mirroring opcije sav sadržaj sa vašeg pametnog telefona možete podeliti sa ukućanima na velikom ekranu.
Takođe, potpuno nova Social Viewing opcija učiniće vaš TV interaktivnijim omogućavajući vam da pratite tuđe tvitove o emisiji koju u tom trenutku gledate ili razgovarate sa prijateljima i porodicom preko Skype-a.