Početna Home Spala je zavesa – Gran Turismo 6

Spala je zavesa – Gran Turismo 6

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Svi detalji o karakteristikama igre najavljeni pred lansiranje 6. decembra


Uz dugo očekivani Gran Turismo 6 za PlayStation 3 spreman za lansiranje 6. decembra 2013, predstavljaju se i veliki broj novih i poboljšanih karakteristika najprodavanijeg simulatora vožnje na svetu. Prepuna raznovrsnih novih automobila, staza i poboljšanih karakteristika igranja, ova igra spremna je da impresionira milione obožavalaca igre Gran Turismo širom sveta, kao i nove igrače.
Kazunori Jamauči, tvorac serije Gran Turismo, ugradio je u ovu igru svoju viziju i strast prema kolima i moto-sportu. Igračka legenda objašnjava: „Objavljivanjem GT6 mi slavimo 15 godina postojanja igre Gran Turismo. Ja sam imao čast da posmatram toliko nastavaka nastalih tokom ovog perioda, a GT6 sada nastavlja da postavlja nove standarde koji brišu granice između virtuelnih i realnih trka. Sa GT6 mi ćemo ih učiniti još fleksibilnijim i proširivim, tako što ćemo nastaviti da razvijamo i dodajemo nove sadržaje tokom njenog trajanja.”
GT6 ima preko 1.200 vozila napravljenih sa neverovatnim detaljima, a može se pohvaliti većim brojem staza nego ikada ranije – 37 lokacija! Svaka staza napravljena sa preciznošću od približno 1 cm ili manje odstupanja od stvarne staze. Novo u GT6 je simulacija okoline zasnovana na poziciji – geografskoj dužini/širini staze. Dok vozite trku 24 sata Le Mana u GT6, noćna sazvežđa koja se vide odgovaraju nebu iz trke 2013. godine.
Novi fizički simulator, nova aerodinamika, modeli vešanja i guma, i neverovatno predstavljanje u visokoj definiciji znače da automobili izgledaju bolje i reaguju još realnije na stazi.
Onlajn igranje je prošireno. Zajednica igrača može da stvara sopstvene klubove, razgovara na forumima i organizuje trke za svoje članove. Grupe mogu da izaberu zatvoren privatni klub ili otvoren klub kome može da se pridruži bilo ko. „Open Lobby“ poziva do 16 vozača da se trkaju jedan protiv drugog onlajn. Oprema za trkanje koja može da se kupi sa kreditima iz igre i 34 vrste kaciga i 952 kombinacija boja, uz 28 vrsta trkačkih odela u 852 varijacija boja, omogućiće vam da budete primećeni u masi.

IFA 2019 IN PAGE