Početna BELA TEHNIKA Star Wars Samsung robo usisivač

Star Wars Samsung robo usisivač

ATV & NAUTICA 2020

Samsung je najavio ograničeno izdanje Star Wars POWERbot Robot Vacuum usisivača, kako bi proslavio osmi deo Star Wars sage – Star Wars: The Last Jedi. Dve verzije su dostupne: Darth Vader i Stormtrooper.

Star Wars tematika POWERbot usisvača nije vezana samo za izgled: ona se proširuje na audio funkcije jer svaki model poseduje jedinstvene zvučne efekte koji se tiču karaktera iz filma. Na primer, paljenje Darth Vader usisivača će aktivirati prepoznatljivo teško disanje ovog lika sa Mračne Strane. Osim toga, Darth Vader model poseduje i WiFi konekciju i sopstveni daljinski upravljač.

ATV & NAUTICA ATV

blank

Robot usisivač je baziran na VR7000 modelu, što znači da poseduje Edge Clean Master tehnologiju koja omogućava temeljno čišćenje zidova i ivica. VR7000 Star Wars ograničeno izdanje poseduje jaku moć usisavanja i ostale funkcije originalnog VR7000 modela, kao što je snaga od 10W, CycloneForce tehnologiju i Edge Clean Master tehnologiju koja omogućava čišćenje blizu zidova. Može čak i samostalno da funkcioniše, koristeći Visionary Mapping Plus funkciju kako bi zapamtio sobu i pronašao najbrže putanje za čišćenje korisnikovog doma. FullView Sensor 2.0 omogućava jedinici da čisti oko dekoracija vašeg doma i vrednih ličnih stvari do 10 mm veličine.

Ako želite jedan primera za vas, budite spremni da izdvojite između 699 i 799 dolara.

blank

Leave a Reply