Početna BELA TEHNIKA Štipaljke i kanap više nisu u modi! – Miele mašine za sušenje...

Štipaljke i kanap više nisu u modi! – Miele mašine za sušenje veša

Prednost mašine za sušenje veša nad prirodnim sušenjem je nezavisnost od spoljne temperature i vremenskih uslova. Svako sušenje je predvidivo i najbolje moguće. Kada izvadite osušen veš iz mašine, on je pufnast i mekan. Pri tom, mašina za sušenje zauzima bitno manje mesta u stanu naspram žičanih sušilica na koje prostiremo veš.

HyperFocal: 0
Panasonic TV

Miele mašine za sušenje veša postoje već decenijama. Nakon mnogih iteracija su stigli do zapanjujućih rezultata. Poslednji modeli prate high-end trendove, imaju ekrane osetljive na dodir i ugrađene WiFi module, za komunikaciju sa pametnim telefonima. Preko aplikacije se šalju sve komande ka mašini, a na telefon stižu informacije u kojoj je fazi sušenje veša.

Ipak, činjenica da svaka Miele „sušara“ ima senzor za vlagu i da veš suši perfektno je ono što najviše interesuje korisnika. Sa funkcijom „Perfect Dry“ senzori mere količinu kalcijuma u vodi i prema tome određuju stepen sušenja, kako bi veš bio suv tačno kako vama treba.

ATV & NAUTICA 2020

Vrstu i dužinu sušenja, kao i jačinu temperature prilagođavate vrsti veša. Ne treba mešati materijale u zajedničko sušenje, jer se na primer peškiri se suše duže od košulja. Uz malo vežbe stiže se do željenih rezultata.

Leave a Reply