Početna BELA TEHNIKA Štipaljke i kanap više nisu u modi! – Miele mašine za sušenje...

Štipaljke i kanap više nisu u modi! – Miele mašine za sušenje veša

Prednost mašine za sušenje veša nad prirodnim sušenjem je nezavisnost od spoljne temperature i vremenskih uslova. Svako sušenje je predvidivo i najbolje moguće. Kada izvadite osušen veš iz mašine, on je pufnast i mekan. Pri tom, mašina za sušenje zauzima bitno manje mesta u stanu naspram žičanih sušilica na koje prostiremo veš.

HyperFocal: 0

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Miele mašine za sušenje veša postoje već decenijama. Nakon mnogih iteracija su stigli do zapanjujućih rezultata. Poslednji modeli prate high-end trendove, imaju ekrane osetljive na dodir i ugrađene WiFi module, za komunikaciju sa pametnim telefonima. Preko aplikacije se šalju sve komande ka mašini, a na telefon stižu informacije u kojoj je fazi sušenje veša.

Ipak, činjenica da svaka Miele „sušara“ ima senzor za vlagu i da veš suši perfektno je ono što najviše interesuje korisnika. Sa funkcijom „Perfect Dry“ senzori mere količinu kalcijuma u vodi i prema tome određuju stepen sušenja, kako bi veš bio suv tačno kako vama treba.

Vrstu i dužinu sušenja, kao i jačinu temperature prilagođavate vrsti veša. Ne treba mešati materijale u zajedničko sušenje, jer se na primer peškiri se suše duže od košulja. Uz malo vežbe stiže se do željenih rezultata.

Leave a Reply