Početna Broj 194 TEST: Gorenje NRK 6203 TX – Veliki i udoban prostor za hranu

TEST: Gorenje NRK 6203 TX – Veliki i udoban prostor za hranu

Gorenje nudi odličan frižider koji može da pomrsi račune mnogim brendovima i u višem segmentu odličnim balansom cene i mogućnosti

ATV & NAUTICA 2020
Kvalitet nije lako pronaći, naročito kada je bela tehnika u pitanju, što možda zvuči pomalo paradoksalno, imajući u vidu da je dostupan nikad veći broj skupljih i kvalitetnih uređaja. Zapravo, poenta jeste izdvojiti se kvalitetom i balansom dobrih mogućnosti, bez potrebe za suvišnom šminkom i dodacima koji značajno utiču na cenu finalnog proizvoda, i ponuditi to korisnicima pod uslovima prihvatljivim za domaći džep. Zvuči kao nemoguća misija, ali kompanija Gorenje uspeva da to konstantno čini, te stoga nimalo ne čudi da su njeni proizvodi redovno u najužem izboru za kupovinu gotovo svih domaćinstava u Srbiji kada je u pitanju bela tehnika.

Novi IonGeneration frižider je najbolji dokaz u prilog toj tezi. Da pođemo od onog što nam se ne dopada? Zašto da ne. Nema direktnog pristupa hlađenoj vodi, što smatramo jednom od najkorisnijih osobina u vrelim, letnjim mesecima. Od ostalih stvari…pa, to bi bilo manje-više – to. Zato sa druge strane imamo pregršt sjajnih osobina i mogućnosti.

Najpre, sama izrada od nerđajućeg čelika sa posebnim slojem koji sprečava ostavljanje otisaka, pruža izuzetan utisak. Podsećamo, sa frižiderima to uvek može biti problem jer često ga dodirujemo prljavim rukama. IonAir tehnologija putom jonizacije stvara „mikro-klime“ u frižideru, omogućavajući korisniku da na najbolji i najoptimalniji način koristi prostor u ponudi. Prostor koga ima dosta, budući da je neto kapacitet frižidera bez zamrzivača deklarisan na 254 litara, a zamrzivača na 80 litara. Prisutan je čak i sistem koji vrši monitoring koliko često otvarate frižider i koliko je dugo frižider otvoren, kako bi još bolje optimizovao rad frižidera, uz opciju da pre čestog otvaranja frižidera dodatno modifikuje temperaturu kako bi vaše namirnice bile još hladnije ili svežije.

ATV & NAUTICA 2020

Leave a Reply