Početna Broj 194 TEST: Gorenje NRK 6203 TX – Veliki i udoban prostor za hranu

TEST: Gorenje NRK 6203 TX – Veliki i udoban prostor za hranu

Gorenje nudi odličan frižider koji može da pomrsi račune mnogim brendovima i u višem segmentu odličnim balansom cene i mogućnosti

Praktičnost dominira unutrašnjošću, sa mnoštvom pregrada i raznovrsnim fiokama. Tako u vrata mogu bez problema stati flaše od 2.5 litara, postoji pet staklenih polica, tu su hromirani nosač za flaše, ZeroZone fioka, CrispZone sa kontrolom vlage, te velika fioka za voće i povrće sa regulacijom vlažnosti. Postoje posude podesive po visini, specijalne MultiBox posude za sir i puter, te držači za flaše i jaja. Uz višestruko 3D uduvavanje vazduha u frižiderskom prostoru, možete se pouzdati da će vaše namirnice biti optimalno obezbeđene u frižideru.

Slično se može reći i za zamrzivač. Raspolaže sa tri fioke, pri čemu je u gornjoj fioci obezbeđeno veoma intenzivno zamrzavanje, što Gorenje naziva XtremeFreeze tehnologijom, a ime je vrlo prikladno odabrano obzirom na temperaturu smrzavanja od čak -30°C! Tu je takođe i XXL SpaceBox fioka, veoma praktičan dodatak koji vam nudi opciju držanja velikih komada namirnica (na primer, ćurke, velikih komada mesa i slično), a koju pak možete izvaditi ukoliko vam je potreban dodatni prostor.

Sve to prati podrška za moderne tehnologije kontrole. Prisutan je LED ekran, zahvaljujući kome su vam uvek na raspolaganju digitalni pokazivači temperatura u frižideru i zamrzivaču. Naravno, temperaturu možete kontrolisati i podešavati, a tu su i podesive nogice, Eco režim rada za štedljive korisnike, kao i uvek korisni alarm koji upozorava da su vrata predugo otvorena, što je u domaćinstvu sa puno osoba – naročito najmlađih – veoma korisna stavka. Najzad, vreme čuvanja u slučaju nestanka električne energije je deklarisano na 18 časova, više nego dovoljno da se dočeka popravak mreže, ili pak izvrši „evakuacija“ namirnica.

Gorenje je uradilo odličan posao. NRK 6203 TX zadovoljava praktično sve potrebe prosečnog domaćinstva, pa i više od toga. Pružite hrani kraljevski tretman, dok vas čeka da je pojedete.

Gorenje NRK6203TX:
Tip:
No Frost
Položaj zamrzivača: Dole
Energetski razred: A+++
Potrošnja el. energije: 0.47 kWh/24 h
Kapacitet frižidera: 254 l
Kapacitet zamrzivača: 80 l
Ukupno neto: 334 l
Nivo buke: 38 dBA
Kapacitet zamrzavanja: 8 kg/24 h
Dimenzije: 60 × 200 × 64 cm
Težina: 69.5 kg
Ostalo: 5 godina garancije
Cena: 89.990 RSD

Leave a Reply