Početna Broj 193 TEST: HP ENVY All-in-One 24-n003ny – 2k – Totalno prepoznatljiv

TEST: HP ENVY All-in-One 24-n003ny – 2k – Totalno prepoznatljiv

HP je lider tržišta All-in-One računara, te stoga ne čudi što najviše noviteta uvek prvo dođe sa njegove adrese...

Panasonic TV

Plus
+ Sjajne karakteristike
+ Izrada i stil
Minus
– Cena visoka za naše prilike
– Nezgodno postavljeni portovi

U HP nomenklaturi, odrednica „Envy“ je rezervisana za najbolje. Ni All-in-One grupa računara se ne razlikuje u tom smislu. Novi Envy 24 AiO jeste sjajan reprezent visoke klase ove vrste uređaja u svakom pogledu. Bez obzira da li govorimo o dizajnu, kvalitetu izrade ili mogućnostima, predstavlja odličan izbor za svakoga kome treba brz i pouzdan računar.

ATV & NAUTICA 2020

Uređaj stiže u divnom izdanju, sa belom poleđinom koja je maksimalno istanjena. Pošto su bokovi maksimalno istanjeni, portovi su morali da idu na zadnju stranu, tako da nisu naročito pristupačni. Envy 24 raspolaže sa dva USB 2.0 i četiri USB 3.0 porta, kao i jednim audio kombo priključkom. Tu su i HDMI ulaz i HDMI izlaz, tako da ekran možete koristiti i za prikaz slike sa drugih uređaja (plejer, konzola), ali isto tako i sliku sa računara izbaciti na drugi displej, recimo veliki televizor. Prisutni su i 3-u-1 čitač kartica, te Gigabit Ethernet.

Ekran računara je posebna priča. Na 23.8 inča nudi sjajnu 2K rezoluciju, što je daleko više u odnosu na klasu. To nije sve – nudi i mogućnost kontrole dodirom, što u praksi može biti izuzetno zanimljivo jer donosi novi vid interakcije sa računarom koji se postepeno uvlači pod kožu, i sve ga više koristite sa svakim novim danom. Uz bežičnu mrežu i Bluetooth 4.0 podršku možete biti bezbrižni u pogledu povezivanja. Da napomenemo i da se bežična tastatura i miš dobijaju u paketu. Za zvuk je zadužen poznati partner, Bang & Olufsen sa kojim HP ima dugoročan aranžman. Ovaj put zatičemo konfiguraciju sa čak četiri zvučnika za odličnu audio reprodukciju.

hp20150702938

Leave a Reply