Početna BELA TEHNIKA TEST: LG frižider LG GBB60SAYFE – Sklad pouzdanosti, funkcionalnosti i dizajna

TEST: LG frižider LG GBB60SAYFE – Sklad pouzdanosti, funkcionalnosti i dizajna

Iz kompanije LG dolazi veoma dobar kombinovani frižider sa velikim brojem funkcija koji će lako naći svoje mesto u bilo kom domu

Kada razmišljate o novom frižideru, izbor nije nimalo lak. Toliko je brendova i modela u ponudi, da se vrlo lako može desiti da vam se zavrti u glavi. Srećom, velika imena znaju kako da se izdvoje iz mora ponude i ponude nešto specifično. U tom pogledu je LG naročito poznat, budući da uvek ume da u određenoj cenovnoj klasi ponudi više od konkurencije.

Stoga, šta nudi SAYFE model oznake GBB60SA? Reč je o kombinovanom frižideru, ali time vam verovatno nismo mnogo pomogli. Ovaj frižider je stilski dopadljiv, i izuzetno funkcionalan, sa više specifičnih karakteristika koje želimo da izdvojimo. Najpre, reč je o frižideru u kome se ništa ne zamrzava (sem u delu zamrzivača, naravno), sa inverter linearnim kompresorom koji omogućava visok nivo energetske efikasnosti. Tu su NatureFRESH funkcije, koje omogućavaju da namirnice duže budu sveže, sa FRESH Balancer, FRESH Converter i NatureFRESH Cooling funkcijama. Fioka FRESH Balancer je opremljena jednostavnim prekidačem koji reguliše optimalnu vlažnost za odlaganje i voća i povrća, tako da duže ostanu sveži. Sa druge strane, FRESH Converter fioka omogućava odabiranje odgovarajuće temperature za odlaganje mesa, ribe ili povrća. Najzad, sistem za hlađenje NatureFRESH Cooling kompanije LG čini da vazduh cirkuliše kroz višestruke otvore. Na ovaj način se ujednačenije hladi unutrašnjost frižidera, uz bolju cirkulaciju hladnog vazduha.

Pored toga, načinjene su određene promene i u generalnom dizajnu. Naime, LG je redizajnirao unutrašnjost frižidera sa ciljem maksimizacije korisne zapremina, ali i obezbeđivanja lakog pristupa hrani. Noviteti uključuju policu koja se sklapa, posebnu policu za vino u koju se može smestiti do pet flaša i povećanu oblast zamrzivača.

Mane? Vrlo je teško naći ih. Subjektivno, nama na svakom frižideru – tamo gde ga nema – nedostaje direktan eksterni pristup hlađenoj vodi, kako bismo u kratkom roku natočili čašu punu sveže, hladne vode, što će posebno doći do izražaja u narednom, toplom periodu. Takođe, cena uređaja je visoka – možda ne za sve što on nudi, ali za naše uslove, svakako.

LG je napravio fantastičan posao nudeći svestran i funkcionalan kombinovani frižider koji svakome nudi nešto specifično. Zaista odavno nije viđen ovako veliki broj funkcija, pa čak i da vam neke ne bi koristile, svakako je jasno da ćete preko 80 odsto funkcija i te kako koristiti. Samim tim, jasno je da je SAYFE odličan izbor, tako da sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite na njega.

LG GBB60SAYFE:
Tip: No Frost
Položaj zamrzivača: dole
Energetski razred: A+++
Potrošnja el. energije: 178 kWh / god
Kapacitet frižidera: 250 l
Kapacitet zamrzivača: 93 l
Nivo buke: 37 dBA
Funkcije i karakteristike: Inverter linearni kompresor, 10 godina garancije na kompresor, Unutrašnje LED osvetljenje, Multi air-flow, Digitalni senzor, Spoljašnji LED displej, Ekspresno zamrzavanje, Eco Friendly funkcija, Bioshield guma na vratima, Alarm za otvorena vrata, Metalna dekoracija, FreshBALANCER, FreshBALANCER
Dodatno: Police od kaljenog stakla, Polica za vino, Preklopiva polica
Dimenzije (ŠxVxD): 59,5 x 201 x 68,6 cm
Težina: 81 kg
Cena: 129.990 RSD Kontakt: www.gigatronshop.com

Leave a Reply