Početna Broj 198 TEST: LG SUPER UHD TV 55SJ850V – Televizor kome treba odati priznanje

TEST: LG SUPER UHD TV 55SJ850V – Televizor kome treba odati priznanje

Da li smo dostigli vrhunac LED tehnologije? LG sa svojom Nano Cell Display serijom daje izuzetno dobre argumente u prilog toj tezi

Tech Lifestyle TV

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Ukoliko je OLED van vašeg platežnog domašaja, što bismo sasvim razumeli imajući u vidu njegovu cenu, klasičan LED televizor nije, čak i u tako raskošnom izdanju kakvo je izdanje novog TV-a iz LG-jeve Super UHD serije. Naravno, govorimo u relativnim pojmovima. I dalje se radi o uređaju za koji je potrebno izdvojiti pozamašnu svotu novca.

Ključna reč novog Super UHD televizora je Nano Cell tehnologija. Bez preteranih tehničkih komplikacija, reč je o ostvarenju nastojanja da se kvalitet prikaza učini podjednakim za što širi ugao gledanja. Kada bolje razmislite, zaista i jeste reč o odgovoru na realan problem. Koliko nas je u prilici da gleda televizor iz idealnog ugla? Naravno da ćemo ga gledati pod manjim ili većim uglom, naročito ukoliko ga gledamo sa ukućanima, što je ujedno razlog i zašto se u principu odustalo od zakrivljenih televizora. TV je uređaj koji koristi više ljudi odjednom, makar kada je reč o dnevnoj sobi.

Leave a Reply