Početna BELA TEHNIKA TEST: Miele veš mašine – Doktor za veš

TEST: Miele veš mašine – Doktor za veš

Pazite na veš, da vam duže traje.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Miele veš mašine se nasleđuju od roditelja, pa čak i od babe i dede. Služe decenijama bez greške i tokom svog života operu više veša nego firme za pranje. Najinteresantnije je što veš svaki put zadržava boju i kvalitet posle pranja. Svi Miele korisnici znaju da odeća ne može biti bolje oprana i zato vole da koriste baš njihove mašine za pranje veša.

Technik
Miele je poznat po konzervativnom dizajnu i mirnim bojama, kao i po kvalitetu koji ne odstupa. Iza tradicionalnog oblika se redovno ažurira tehnika, kako bi mašine ostale dosledne svog imena. Provereni materijali se koriste u izradi, a vremenom se dodaje nova tehnika. Saćasti bubanj je od prohroma, ima konus na dole, kako se odeća ne bi kačila za gumu i slučajno iscepala. Dodata sigurnost se ogleda u „dubljim“ vratima, kako bi još više otežala odeći da stigne do gume. Kazan oko bubnja je potpuno metalni, pa je mašina teža od drugih što doprinosi stabilnosti pri visokim obrtajima i temperaturama. Kada se veš pere na 90 stepeni, to je zaista 90 stepeni. Izolacija je odlična i temperatura se zadržava u mašini. Na saću se stvara tanak sloj vode, zahvaljujući čemu veš nežno klizi po površini bubnja i traje duže.

Najbolji telefoni 2019

Za kvalitet pranja su najvažnija temperatura, vreme pranja, mehanički rad i deterdžent. Na ovom četvrtom se radilo poslednjih par godina i danas Miele ima svoje deterdžente za beli i veš u boji, Cap dosing kapsule kao dodatnu pomoć za tvrde fleke, a poslednji izum je TwinDos – paket koji sadrži deterdžent i izbeljivač, tj. dve komponente koje čine jedan kompletan deterdžent. U zavisnosti od vrste i uprljanosti veša, mašina određuje tačnu dozu deterdženta. Ako želite da koristite neki drugi „prašak“ i/ili omekšivač, postoje dozeri za takve situacije.

Leave a Reply