Početna Broj 194 TEST: Sencor SBG 107WH – Zadovoljstvo grilovanja

TEST: Sencor SBG 107WH – Zadovoljstvo grilovanja

Ukoliko vam je potreban doživljaj pravog grilovanja, nova generacija električnih roštilja je tu da vam omogući da se u potpunosti upustite u čarolije najukusnije rekreacije

blank
ATV & NAUTICA 2020

Ukoliko živite u gradu ili vam je prostor jednostavno ograničen, verovatno ne možete tako lako da se upuštite u jednu od najzanimljivijih varijanti opuštanja – pravljenje roštilja sa porodicom ili prijateljima. Klasičan roštilj traži puno posla, ali i prostora, te je prilično „prljav“ posao, a traži i lepo vreme. Prepoznali se u toj kategoriji ili ne, ili vam je jednostavno praktičnije tako, imate alternativu u vidu električnog roštilja.

Stoni električni roštilji su izuzetno pogodni upravo za takvu funkciju, a Sencor SBG 107WH je jedan od najzanimljivijih modela. Odličan za roštiljanje u stanu ili u dvorištu u svakom trenutku dana ili godine. Vrlo je kompaktan i lako se nosim zahvaljujući izolovanim ručkama sa obe strane, te nožicama protiv proklizavanja. Ima keramički premaz na površinama za roštiljanje, lako se čisti čak i običnim ubrusima i veoma je otporan na ogrebotine. Takođe ima odvojivu posudu za kapanje ulja, koja će vam definitivno olakšati život.

Još jedna prednost je u kombinaciji različitih površina za roštiljanje. Ravna služi za jaja, palačinke, tost, slaninu, povrće, dok rebrasta površina služi za roštiljanje mesa, ribe i sličnih proizvoda. Sa masom od oko tri kilograma, neće biti nikakav problem poneti ga i preneti do kuće ili dvorišta, a ne zahteva potpaljivanje vatre, opskrbljivanje drvom ili ugljem, niti bilo kakvu dodatnu intervenciju u tom smislu. Sve što je potrebno jeste obezbediti električni priključak. S tim u vezi, možda bi bilo bolje da je njegov kabl nešto duži, ali to nije nešto što nećete lako rešiti običnim produžnim kablom. Neka ješno uživanje počne!

ATV & NAUTICA 2020

Sencor SBG 107WH
Varijabilna kontrola temperature,
Automatska kontrola temperature sa svetlećim indikatorom (100 – 220 °C)
Funkcija održavanja toplote (60 °C)
Velika površina roštiljanja (47 x 31 cm)
Toplotno izolovana ručka sa obe strane za lakše prenošenje
Dužina kabla: 1 m
Snaga 2300 W
Težina 3.1 kg
Dimenzije bez termostata (širina x dubina x visina): 59.6 x 34.4 x 7.4 cm
Dimenzije sa termostatom (širina x dubina x visina): 65.4 x 34.4 x 8.3 cm

Cena: 7190 RSD

Leave a Reply