Početna Broj 194 TEST: Sencor SBG 107WH – Zadovoljstvo grilovanja

TEST: Sencor SBG 107WH – Zadovoljstvo grilovanja

Ukoliko vam je potreban doživljaj pravog grilovanja, nova generacija električnih roštilja je tu da vam omogući da se u potpunosti upustite u čarolije najukusnije rekreacije

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Ukoliko živite u gradu ili vam je prostor jednostavno ograničen, verovatno ne možete tako lako da se upuštite u jednu od najzanimljivijih varijanti opuštanja – pravljenje roštilja sa porodicom ili prijateljima. Klasičan roštilj traži puno posla, ali i prostora, te je prilično „prljav“ posao, a traži i lepo vreme. Prepoznali se u toj kategoriji ili ne, ili vam je jednostavno praktičnije tako, imate alternativu u vidu električnog roštilja.

Stoni električni roštilji su izuzetno pogodni upravo za takvu funkciju, a Sencor SBG 107WH je jedan od najzanimljivijih modela. Odličan za roštiljanje u stanu ili u dvorištu u svakom trenutku dana ili godine. Vrlo je kompaktan i lako se nosim zahvaljujući izolovanim ručkama sa obe strane, te nožicama protiv proklizavanja. Ima keramički premaz na površinama za roštiljanje, lako se čisti čak i običnim ubrusima i veoma je otporan na ogrebotine. Takođe ima odvojivu posudu za kapanje ulja, koja će vam definitivno olakšati život.

Još jedna prednost je u kombinaciji različitih površina za roštiljanje. Ravna služi za jaja, palačinke, tost, slaninu, povrće, dok rebrasta površina služi za roštiljanje mesa, ribe i sličnih proizvoda. Sa masom od oko tri kilograma, neće biti nikakav problem poneti ga i preneti do kuće ili dvorišta, a ne zahteva potpaljivanje vatre, opskrbljivanje drvom ili ugljem, niti bilo kakvu dodatnu intervenciju u tom smislu. Sve što je potrebno jeste obezbediti električni priključak. S tim u vezi, možda bi bilo bolje da je njegov kabl nešto duži, ali to nije nešto što nećete lako rešiti običnim produžnim kablom. Neka ješno uživanje počne!

IFA 2019 IN PAGE

Sencor SBG 107WH
Varijabilna kontrola temperature,
Automatska kontrola temperature sa svetlećim indikatorom (100 – 220 °C)
Funkcija održavanja toplote (60 °C)
Velika površina roštiljanja (47 x 31 cm)
Toplotno izolovana ručka sa obe strane za lakše prenošenje
Dužina kabla: 1 m
Snaga 2300 W
Težina 3.1 kg
Dimenzije bez termostata (širina x dubina x visina): 59.6 x 34.4 x 7.4 cm
Dimenzije sa termostatom (širina x dubina x visina): 65.4 x 34.4 x 8.3 cm

Cena: 7190 RSD

Leave a Reply