Početna Broj 197 Umreženi APC dom

Umreženi APC dom

Osigurajte pristup internetu kod kuće. Umrežite vaš život!

Kućna mreža je izuzetno važna, jer nam pruža lagodnost korišćenja elektronskih uređaja, naročito laptopova, televizora i telefona. Daje nam slobodu da budemo produktivni, da ostanemo povezani i da se zabavljamo bio gde u domu.
Sigurna kućna mreža počinje sa zaštitom pristupa mreži. Znati da sve radi perfektno i da možete da se oslonite na kućnu infrastrukturu je od neprocenjive vrednosti, naročito u hitnim situacijama. Važno je imati uređaj za besprekidno napajanje (UPS) koji je pravljen specijalno za kućnu mrežu i koji daje napajanje uređajima još dugo nakon nestanka električne energije, bez obzira da li se radi o sigurnosnoj kameri, strimovanju filmova, igranju igara, pa čak i nešto manje važno, kao što je otpremanje slika na Facebook nalog.
APC napajanje je tu da bi dostupnost vaše kućne mreže bilo nezavisno od spoljnih uslova. Dodatno je štiti od spoljnog uticaja – munja i/ili strujnih udara. Ostanite u kontaktu sa svetom i kada nemate el. energije. Vodite vaš digitalni život i u analognom okruženju! Dostupnost kućne mreže je od velike važnosti za celu familiju.

Kućni bioskop
Zašto da izlažete riziku vaš kućni bioskop ili kolekciju filmova, koje ste skupljali godinama? APC AV filteri napajanja, ispravljači napona i uređaji za besprekidno napajanje su dizajnirani da zaštite osetljivu elektroniku koja se danas nalazi u kvalitetnim audio-video sistemima i garantuju da vaša oprema funkcioniše kako treba. Nemojte sami to raditi – uz pomoć APC proizvoda, vaš audio-video sistem je spreman da vam isporuči vrhunsko iskustvo uživanja!

Kućna mreža
Sa UPS uređajem, ne morate brinuti za vaše umrežene uređaje, garantujući da vaša porodica uvek bude povezana sa spoljašnjim svetom tokom nestanka struje. Osim toga, dodatno napajanje za vaše telefone i ostale kućne komunikacione uređaje vam omogućava da ostanete povezani i u toku, čak i tokom lošeg vremena i nestanka struje.

Video igre
Kada je stalno napajanje veoma bitno radi otključavanja sledećeg dela igre, oslonite se na uređaj za besprekidno napajanje iz APC. Uređaj za besprekidno napajanje iz Pro linije proizvoda je savršen za konzole i računare, a takođe štiti vašu internet konekciju, čak i tokom dugotrajnih misija. Uređaj za besprekidno napajanje eliminiše smetnje i štiti opremu kako bi vaša video igra uvek funkcionisala kako treba.

Leave a Reply