Početna Broj 202 Umreženi i inteligentni LG uređaji za kuhinju budućnosti

Umreženi i inteligentni LG uređaji za kuhinju budućnosti

blank
ATV & NAUTICA 2020

LG vizija povezane i pametne kuhinje budućnosti predviđa potrebe potrošača i skraćuje vreme pripreme jela. Napredni kuhinjski uređaji kompanije LG – InstaView ThinQ frižider, EasyClean rerna i QuadWash mašina za pranje posuđa maksimizuju efikasnost i jednostavnost.

LG InstaView ThinQ frižider poseduje 29-inčni LCD ekran osetljiv na dodir koji se nakon dvostrukog kucanja pretvara u prozirni prozor. Ovaj inteligentni frižider preporučuje ukusne recepte na osnovu namirnica koje su na raspolaganju i na taj način pruža revolucionarni odgovor na večito pitanje šta jesti za večeru. Kada se odabere recept, frižider automatski šalje informacije povezanoj rerni dok Alexa usmeno vodi korisnika kroz svaki korak pripreme jela. Takođe, korisnici mogu slušati svoju omiljenu muziku sa Amazon Music, iHeartRadio i drugih streaming muzičkih servisa direktno na InstaView ThinQ-u za prijatnije iskustvo u kuhinji.

ATV & NAUTICA ATV

blank

InstaView ThinQ frižider nudi struktuiran sistem raspolaganja hranom zasnovan na LG webOS platformi i Alexa tehnologiji za prepoznavanja glasa. Funkcija Smart Tag omogućava vam da dodate oznake i datume isteka roka za hranu koja se čuva u pametnom frižideru, a postoje i upozorenja kada se približava datum isteka. Prilikom kupovine hrane korisnici mogu proveriti sadržaj frižidera putem pametnog telefona povezanog sa PanoramaView kamerom unutar InstaView ThinQ frižidera.

blank

Leave a Reply