Početna Broj 199 Yamaha stereo resiveri

Yamaha stereo resiveri

Momacki auto – Infiniti HEADER

Japanski gigant Yamaha predstavio je nove modele stereo risivera sa mrežnim povezivanjem, koji su izvedeni u prepoznatljivom retro dizajnu i nose oznake R-N303D i R-N803D. Kao slabiji model, R-N303D pruža 100 vati po kanalu u opsegu od 40 herca do 20 kiloherca, uz mogućnost povezivanja dva para zvučnika. Na zadnjem panelu nalaze se četiri analogna ulaza i jedan izlaz, kao i digitalni koaksijalni i optički ulaz. Mrežno povezivanje obavlja se pomoću kabla ili bežičnim putem, a podržani formati sežu do DSD128 fajlova.

Dodatno, na raspolaganju su MusicCast tehnologija, BT, AirPlay, FM/AM/DAB/DAB+ tjuner i kontrola preko aplikacije, uz podrazumevanu podršku za brojne online muzičke servise.

IFA 2019 IN PAGE

Moćniji risiver R-N803D donosi 100 vati po kanalu u punom opsegu, a spisak mogućnosti dopunjen je YPAO-R.S.C. automatskom kalibracijom i oplemenjen ESS Sabre konverterima. Na zadnjoj strani nalaze se jedan analogni i dva digitalna ulaza više nego kod R-N303D, dok je na aluminijumskom frontu prisutan USB-A port za reprodukciju sa prenosivih memorija.

Leave a Reply