Početna Home Za muziku, igrice, filmove, i svašta nešto – Toshiba Qosmio X70 i...

Za muziku, igrice, filmove, i svašta nešto – Toshiba Qosmio X70 i Satellite P70

Oba uređaja velikih ekrana nude superiorne računarske performanse za impresivnu zabavu na ekranima FHD rezolucije, mogućnosti za besprekoran istovremeni rad na različitim zadacima i snažne Intel Quad Core i7 procesore.

Qosmio X70 je idealan za zahtevne korisnike i zaljubljenike u multimediju koji traže veliku snagu neophodnu za stvaranje i obradu fotografija i video zapisa, uživanje u igrama i reprodukciji filmova na velikom ekranu dijagonale 43,9 cm (17,3 inča).

Qosmio X70 sa Full HD ekranom i LED pozadinskim osvetljenjem pruža impresivne video-performanse za akcione filmove, igre i onlajn sadržaj. Veliki ekran dijagonale 43,9 cm (17,3 inča) i osvetljaja od 300 NIT-a, obezbeđuje optimalan kvalitet slike u bilo kom trenutku, kao i intenzivnu osvetljenost za jasne detalje i boje. Izuzetan kvalitet slike Qosmio X70 upotpunjuju harman/kardon zvučnici, za uverljiv zvuk i vrhunski doživljaj. U spoju sa DTS Sound tehnologijom za poboljšanu jačinu zvuka i bas, kao i bolju definiciju zvuka, ovo ozvučenje je sve što vam je potrebno za epsku zabavu.

Laptop Qosmio X70 potpuno je opremljen za pružanje vrhunskih performansi koje korisnicima omogućuju da se sa lakoćom upuste u zahtevne zadatke kao što su uređivanje video zapisa i obrada fotografija ili igranje igrica. Ugrađena AMD Radeon R9 M265X grafička karta sa podrškom 4GB GDDR5 VRAM memorije obezbeđuje veći propusni opseg i poboljšane performanse. AMD Enduro tehnologija inteligentno optimizuje uređaj za izvanredne grafičke performanse, uz istovremeno produžavanje autonomije baterije. Qosmio X70 ima Intel Quad Core i7 procesor kao snažnu podršku u izvršavanju više istovremenih zadataka, sa primetno inteligentnom distribucijom performansi za najbolje izdanje, kao i pratećim vizuelnim prikazima na ekranu za bolje iskustvo rada na PC-ju. Korisnicima je na raspolaganju pregršt prostora za komotno čuvanje igara, filmova i datoteka, izborom HDD čvrstog diska kapaciteta 2TB ili SSD diska kapaciteta 1TB.
Čitav asortiman zabavnih funkcionalnosti modela Qosmio X70 omogućuje korisnicima da uživaju u svojim omiljenim fimovima, igrama i multimediji – u najboljem izdanju. Podrška za Ultra HD format preko HDMI izlaza omogućuje reprodukovanje slike na kompatibilnom Ultra HD TV-u za prikaz sadržaja 4K rezolucije većoj grupi ljudi. Dva USB 3.0 priključka pune veličine i dve USB 2.0 priključka obezbeđuju brzo povezivanje sa raznim eksternim uređajima. Intel WiDi tehnologija pruža korisnicima opciju bežične reprodukcije sadržaja – uključujući filmove, video zapise, fotografije i muziku – na kompatibilnom TV-u, bez kablova. Integrisani Blu-ray BD-RE (XL) disk omogućuje puštanje filmova u HD rezoluciji na putovanjima, kao i bezbedno čuvanje datoteka na prostoru do 100 GB.

Satellite P70 – vidite više i postignite više
Satellite P70 je idealna zamena za desktop računar, sa mnogim funkcionalnostima modela Qosmio X70, i takođe idealan laptop za zabavu i produktivan rad u raznim scenarijima svakodnevne upotrebe računara. Elegantan dizajn i satenski zlatna boja izdržljivog kućišta od brušenog aluminijuma odlike su uređaja osmišljenog za život u pokretu. Za razliku od pozadinskog osvetljenja tastature modela Qosmio X70, crvene boje, tastere modela Satellite P70 osvetljava jasan beli sjaj.

Toshiba Qosmio X70 i Satellite P70 biće dostupni u Evropi tokom četvrtog tromesečja 2014.

 

Leave a Reply