Početna Broj 203 Za veš čisti i zlatnu udobnost – TEST: Tefal GV 9080 E0

Za veš čisti i zlatnu udobnost – TEST: Tefal GV 9080 E0

Besprekorno peglanje zahvaljujući generatorima pare ne samo da je pogodnije za odeću, već je i daleko manje stresno za samog kupca. Tefal još jednom uspeva da pogodi zlata vrednu kombinaciju kvalitetnog učinka i odstranjivanja stresa kada je upotreba u pitanju

blank
ATV & NAUTICA 2020

Moderno peglanje predstavlja veliki otklon od ranijih iskustava. Zahvaljujući generatorima pare, načinjen je takav napredak da je često potrebno to videti da bi se poverovalo. Jednostavno, Smart tehnologije ugrađene u ovu liniju proizvoda omogućavaju da se bezbrižno ide po odeći, da se ne pazi previše na pokrete, da se ne vodi računa koja tkanina lakše podnosi koje temperature – ne, sama pegla „misli“ o tome za vas.

blank

ATV & NAUTICA ATV

Upravo zbog toga se uvek obradujemo kada vidimo proizvod koji se bazira na generatoru pare, kakav je Tefal GV 9080. Reč je o pegli koja je povezana za pozamašno postolje pomoću kabla, sa naprednom autoclean grejnom pločom. Ono što je posebno zanimljivo jeste Protect tehnologija, koja sprečava stvaranje fleka na odeći, pošto transformiše prljave čestice u paru i na taj način idealno otklanja sve prljavštine. Kabl kojim je pegla povezana sa postoljem ima dužinu od nekih 1,8 metara, što je sasvim dovoljno da omogući komforno rukovanje peglom.

blank

Maksimalna snaga je deklarisana na 2400 W, a pritisak pare pomoću koje se vrši peglanje do 120 g/min. U Power Zone režimu, to se penje i do 500 g/min. To omogućava takozvano vertikalno peglanje, pomoću koga je moguće peglati čak i kada je odeća okačena na vešalici. Da, znamo kako zvuči, ali uz ovaj sistem je i to moguće. Takođe, rezervoar za vodu ima kapacitet od 1,6 litara, a takođe treba reći da je podržano kontinualno dolivanje, indikator da je rezervoar prazan, kao i vrlo važna karakteristika – sistem protiv kamenca i čišćenje kamenca kojim se kamenac pretvara u paru i na taj način lako čisti. Istovremeno, zahvaljujući upravo toj Anti-calc dripping tehnologiji, sprečava se da se kamenac nađe na vašoj odeći.

blank

Ukupan utisak korišćenja ove pegle je zaista fascinantan. Zahvaljujući generatoru vodene pare, pomak zaista možemo nazvati revolucionarnim. Osetljive tkanine će biti lepo ispeglane, omogućeno je peglanje bez ikakvih briga, a i običnim tkaninama tretman itekako prija. Uz sve sisteme koji korisniku olakšavaju život, šta još možemo tražiti? Naravno, nešto niža cena bi uvek prijala, ali se za neke stvari u životu mora platiti. U ovom slučaju, investicija je apsolutno opravdana.

Tefal GV9080
Snaga: 2400 W
Pritisak pare: do 120g/min, Power Zone – do 500g/min
Ekstra: Smart Technology X-Pert Control, Eco, Sistem za ispiranje protiv kamenca

Leave a Reply